2020-03-30 14:24

Viorica Dăncilă, APEL de ultimă oră către Klaus Iohannis înainte de alegeri

 |  17:23
Viorica Dăncilă, APEL de ultimă oră către Klaus Iohannis înainte de alegeri

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a lansat un apel public, vineri, printr-o scrisoare deschisă, de a-l chema pe Klaus Iohannis, la Palatul Parlamentului, “la o confruntare democratică pe care românii o cer şi o merită”.

Dăncilă le cere jurnaliștilor și formatorilor de opinie să îl cheme pe Iohannis la o dezbatere, vineri, la ora 20.00, la Palatul Parlementului.

“Dragi români, dragi jurnalişti, dragi formatori de opinie, indiferent de opţiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteţi de acord cu toţii că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este de neacceptat. Nimeni, dar absolut nimeni, nu şi-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înţeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreţ şi lipsă de reacţie la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis? Eu, până în ultima clipă, voi insista şi voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer şi o merită! Aşa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20,00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu stafful domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, se arată în scrisoarea deschisă a liderului PSD, postată pe Facebook, informează Agerpres.

Potrivit Vioricăi Dăncilă, “chiar şi în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv şi stupid, că au de ales între dumnealui şi PSD”.

“Nu, domnule preşedinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări şi unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toţi jurnaliştii, fără menajamente, fără repetiţii, fără regie!”, spune Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-22Parerea ta...

ÎNVINGăTORI
22 Noi 2019

Johannis; unul dintre cei mai calificați. Viorica Dăncilă; unul cu un grad mare de mediocritate.
VESELICA VEORICA INTRISTASE-VA
22 Noi 2019

fu pacalita de femele ticaloase.... si se fenta singura increzandu-se in cele rele, mult drapate cu energii de la cine e integru, dar cum fu strict drapaj, iar interiorul teroarea onestitatii....fu autocaftita de zor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine