2019-05-26 02:22


Viorica Dăncilă, APEL de ultimă oră către politicieni: ”DECENȚĂ și reținere pentru a nu afecta imaginea României”

 |  16:59
Viorica Dăncilă, APEL de ultimă oră către politicieni: ”DECENȚĂ și reținere pentru a nu afecta imaginea României”

Premierul Viorica Dăncilă a cerut miercuri politicienilor decenţă în limbajul politic şi reținere de la „acţiuni care pot afecta imaginea României”, în condițiile în care Bucureștiul se pregătește să preia de la 1 ianuarie, pentru prima dată, președinția Consiliului Uniunii Europene.

Viorica Dăncilă a venit în Parlament să prezinte obiectivele „Programului de lucru al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene”.

Ulterior, legislativul urmează să adopte o declaraţie în legătură cu acest subiect. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a venit în Parlament după ce săptămâna trecută, alături de miniştrii Cabinetului, s-a aflat la Bruxelles, aceştia preluând mandatele pentru domeniile pe care le coordonează de la omologii din Austria. De asemenea, cu o zi în urmă, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a preluat oficial mandatul de preşedinte al Consiliului Afaceri Generale, la finalul reuniunii miniştrilor pentru afaceri europene, desfăşurate la Bruxelles.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: premier, viorica dancila, decenta, imaginea romaniei, consiliul uniunii europene
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Dec 2018

Imaginea Romaniei a fost afectata in ultimii doi ani de gașca borfasilor draknea si tariceanu care fac legi pentru ei si mafia lor.
Random imageUltimele stiri


STARBAG