2020-07-07 12:03

Viorica Dăncilă, atac dur la Victor Ponta: O să am puterea să fiu mai bărbat ca dumneavoastră, nu voi demisiona pe Facebook

 |  13:07
Viorica Dăncilă, atac dur la Victor Ponta: O să am puterea să fiu mai bărbat ca dumneavoastră, nu voi demisiona pe Facebook

Premierul Viorica Dăncilă, a avut un discurs extrem de dur în Parlament, cu atacuri în rafală la adresa lui Victor Ponta, Dan Barna sau Raluca Turcan.

"Păstrați ura pentru cineva care a făcut studiile la Moscova și vorbește pe cuvintele de acolo. INS a reconfirmat creșterea de 4.4 % a economiei în al doilea trimestru. Asta spune multe. (...) Anumite orbrăznicii, etichete, cred că nu merită atenție. Asta arată modul de a fi a ficăruia dintre noi.

Doamna Turcan, amenințarea cu dosare penale la care ați făcut referire. Nu mi-a permite să fac niciodată acest lucru. Ar însemna să fac ce a făcut liderul PNL, dosar penal pentru înaltă trădare. Am văzut că vorbiți de rezultatul alegerilor europarlamentare, dacă în 2016 când PSD a obținut un scor extrem de mare Iohannis și-ar fi dat demisia pentru că PNL a pierdut.

Domnule Ponta, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dumneacvoastă și să stau în pioarce când acet partid trece prin criză nu o să ămi dai demisia pe Facebook din permieru pe Facebook.

Măsura obrazniciei la dumnevoastră nu are limită. Aveți respect pentru o femeie, dacă nu aveți respect pentru primul ministru",  a declarat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a ținut să dea un drept la replică lui Dan Barna, după atacurile acestuia la adresa Guvernului PSD.

„Este clar că pornim la drum cu votarea unei moțiuni, dar nu vedem o finalitate. Ați spus că vreți alegeri anticipate. Stimați colegi, votați moțiunea, votați alegerile anticipate, să vă aud?! (Da, din sală) Eu nu cred și aș vrea să vină aici o propunere de alegeri anticipate și românii să se uite câți dintre dvs care spuneți „da” veți și vota pentru anticipate. Haideți, să fim corecți până la capăt, că nu veți fi de acord cu acest lucru și sunteți pentru alegeri la termen. Domnule Barna, poate nu vă dați seama, dar prin acest joc, prin acest vot, vă subordonați definitiv candidatului Klaus Iohannis. Cred că trebuie să luați în calcul și acest lucru și sper ca perioada următoare să nu confirme această afirmație”, a spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz