2020-04-03 19:55

Viorica Dăncilă, ATAC împotriva lui Ludovic Orban: ”Un premier expert în PLÂNGERI penale care joacă într-o scenă de comedie”

 |  21:13
Viorica Dăncilă, ATAC împotriva lui Ludovic Orban: ”Un premier expert în PLÂNGERI penale care joacă într-o scenă de comedie”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, la Arad, că luni, în Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern şi a "unui premier expert în plângeri penale", care parcă "joacă într-o scenă de comedie".

"Luni va fi un vot pentru noul Guvern, va fi un vot pentru instalarea unui premier expert în plângeri penale. Eu vreau să-i mulţumesc pentru plângerea de înaltă trădare pe care mi-a făcut-o pentru un parteneriat strategic cu o ţară prietenă, un premier care parcă joacă într-o scenă de comedie. Pentru a ajunge acolo, la unii le promite că vor fi alegeri pentru primari în două tururi, la alţii le spune într-un singur tur. La unii le promite alegeri anticipate, la unii le promite că nu vor fi alegeri anticipate. Aceste promisiuni nu sunt pentru români. Dar toate promisiunile lor sunt doar pentru ei. Unde sunt măsurile bune pentru popor, pentru oameni? Unde sunt lucrurile bune pe care mulţi le aşteaptă în această ţară? Nu o să le vedem, pentru că ei lucrează doar pentru ei şi pentru că nu au înţeles că această ţară nu este România lui Iohannis, este România tuturor românilor, că un preşedinte nu trebuie să aibă în inimă doar culoarea galbenă, trebuie să aibă în inimă roşu, galben şi albastru", a afirmat, sâmbătă, Dăncilă, la o întâlnire cu membrii de partid.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine