2020-03-30 13:45

Viorica Dăncilă, BILANȚ pentru presă cu atacuri la Iohannis: ”Văd un om laș și arogant”

 |  18:34
Viorica Dăncilă, BILANȚ pentru presă cu atacuri la Iohannis: ”Văd un om laș și arogant”

Fostul premier și candidat al PSD pentru prezidențiale, Viorica Dăncilă a făcut un bilanț al mandatului său la șefia executivului. Declarațiile în fața presei nu au fost lipsite de noi atacuri împotriva președintelui Iohannis, cu întrebări directe către candidatul PNL.

”În timpul guvernării PSD România a vut a doua cea mai mare creștere economică din UE. Salariul minim a crescut, salariile medicilor s-au triplat și astfel am oprit exodul. Salariile profesorilor au crescut cu 80%, au crescut salariile în apărare, ordine publică.

Președintele nu a făcut decât să dezinformeze, s-a opus constant creșterii pensiilor și salariilor.

Am finalizat construcția a peste 100 de grădinițe și creșe. Iohannis și-a blocat postul de profesor și a avut „România educată”, care nu s-a concretizat cu nimic.

Am dotat spitalele cu aparatură modernă.

Singurul lucru pe care l-a făcut Klau Iohannis în domeniul sănătății a fost să afecteze programul de rezidențiat. A realizat ce știe cel mai bine: să blocheze.

În agricultură am luat foarte multe măsuri pentru agricultorii români, care au avut impactul așteptat în toate zonele țării. Casa agroalimentară Unirea, unde românii pot să-și desfacă produsele. Ce a făcut Klaus Iohannis pentru agricultură? A blocat un ajutor de stat de 130 de milioane pentru fermieri.

În relația cu românii din diaspora. Acum Klaus Iohannis pune foarte mare accent pe votul din diaspora, dar ce a făcut pentru români ca să-i aducă acasă? Românii s-au săturat de lozinci.

Am implementat programul Start-up diaspora, am implementat programul de facilități pentru agricultură, am facilitat votul în diaspora, astfel încât să poată vota trei zile și prin corespondență” au fost declarațiile fostului premier privind realizările guvernului PSD.

Viorica Dăncilă a pus din nou accentul pe fuga președintelui de dezbatere directă și pe lipsa realizărilor lui Iohannis în cei cinci ani de mandat:

”Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis, multe atacuri. O confruntare ar arăta cum suntem fiecare dintre noi, cum suntem pregătiți pentru funcția prezidențială, dar mai ales ce am făcut în funcțiile pe care le-am avut.

Văd un om laș și arogant, care nu poate explica cei cinci ani în care a fost președintele României. Eu îmi fac datoria și voi veni cu un bilanț comparativ.

În domeniul politicii externă, Klaus Iohannis a avut 25 de deplasări externe și 40 de primiri la București. Nu am văzut nimic concret pentru România. S-a întors din SUA cu o șapcă și 3 poze. De la Bruxelles nu am văzut nimic despre Schengen și MCV” a mai precizat candidatul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-19

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

BEBICA
20 Noi 2019

TE SUPRA APRECIEZI COANA MARE . TE DETESTA TOT MAPAMONDUL . DISPARI .
ROMANES
20 Noi 2019

Odai afara pe usa , iar Baragladina vrea sa intre pe cos
ROMANES CACA
20 Noi 2019

,,ODAI'' analfabetule cacacios !ce baragladina nebuna Nebunii analfabeti vor sa i conduca tot un nebun de al lor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine