2020-08-10 19:37

Viorica Dăncilă cere DEMISIA de onoare a președintelui Klaus Iohannis

 |  23:06
Viorica Dăncilă cere DEMISIA de onoare a președintelui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă i-a sugerat președintelui Klaus Iohannis să demisioneze în semn de onoare, după decizia CCR, prin care se constată că a generat un conflict juridic de natură constituţională prin refuzul numirii miniştrilor interimari.

„Un gest de onoare ar fi ca preşedintele să îşi dea demisia. Nu mă aştept să îşi dea demisia, dar aşa ar trebui să procedeze”, a declarat Dăncilă, miercuri, la Antena3.

Întrebată dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui, în cazul în care Klaus Iohannis va continua să refuze să semneze numirile de miniştri, Viorica Dăncilă a afirmat că acest lucru nu este posibil cu mai puţin de şase luni înainte de alegeri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-18Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BETON
19 Sep 2019

Ati stiut cu cine aveti de a face Ati stiut ca alogenul pe toata durata presedintiei lui de rahat a avut si are in cap doar sabotarea guvernului PSD Daca era guvernul ,,MAU'' da era ok pentru ca s a vazut cum l a ingenunchiat pe Ciolos si cum ca 2 vulpi in ajun de an nou au spoliat tara de 10 miliarde euro ca sa cumpere arme ruginite de la OLANDA Omul este anti tara anti romania El este unealta lui Merkela si al Sorosului in Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz