2020-02-22 09:39

Viorica Dăncilă continuă atacurile la adresa lui Ponta: ”Are un singur scop, să DISTRUGĂ PSD”

 |  22:33
Viorica Dăncilă continuă atacurile la adresa lui Ponta: ”Are un singur scop, să DISTRUGĂ PSD”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că ar fi de acord cu o unire cu Pro România, "dar fără Victor Ponta". "Noi nu avem nimic cu oamenii din Pro România. Victor Ponta are un singur scop: să distrugă PSD, vrea să ia oamenii PSD, nu vrea din altă parte, vrea din PSD pentru că vede în PSD nu mai este dorit", afirmă Dăncilă.

Viorica Dăncilă a spus, marţi seară, la B1 Tv, că Victor Ponta "este urât în Partidul Social Democrat".  

"Aţi văzut la lansare: 10.000 de oameni au avut o reacţie spontană, nu pot să spun eu sau altcineva că oamenii aceia au fost impulsionaţi să facă aşa ceva. Şi pe unde mergem, oamenii ne spun: dom'le, nu alianţă cu Victor Ponta. Vreau să fac o precizare: când vorbim de Pro România noi vorbim de Victor Ponta. Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forţaţi. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta", a spus Dăncilă.  

Ea a afirmat că unii dintre cei care i s-au alăturat lui Ponta au fost oameni care au făcut performanţă în judeţele lor, dar că au plecat din diverse motive, unii după ce au fost daţi afară din PSD.  

"Noi nu avem nimic cu oamenii din Pro România. Victor Ponta are un singur scop: să distrugă PSD, vrea să ia oamenii PSD, nu vrea din altă parte, vrea din PSD pentru că vede în PSD nu mai este dorit", a spus Dăncilă.  

Dăncilă spune că îl apreciază pe Mircea Diaconu, dar că acesta a făcut "o singură greşeală, faptul că s-a asociat cu Victor Ponta” şi crede că această alăturare îl va face pe Diaconu să piardă voturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

ANONIM
16 Oct 2019

Conform ordinelor primite de la servicii...si indicatiilor sterpului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine