2020-06-01 09:19

Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi va cere, voi candida la prezidenţiale

 |  11:21
Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi va cere, voi candida la prezidenţiale

Viorica Dăncilă a anunțat joi că este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale dacă îi va cere partidul.

Viorica Dăncilă a declarat joi că ”dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta ce spune partidul. Dacă nu există o altă opțiune care să ne ducă în turul 2 și să câștigăm, nu voi da înapoi”.

"Nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru, voi candida. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susținut de către toată organizațiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noștri, a simpatizanților, dar și a altor cetățeni.

Pentru că eu sper într-un scor bun. Suntem un partid organizat, suntem un partid care știm să facem campanie, știm să vorbim cu oamenii, avem ce să le spunem oamenilor pentru că am luat măsuri bune, dar în același timp, alături de noi trebuie să vină și alți oameni. Dacă nu există altă opțiune care să ne ducă spre a merge în turul doi și spre a câștiga alegerile atunci nu voi face un pas înapoi”, a precizat Viorica Dăncilă", a mai spus premierul.

Dăncilă a precizat însă că ar fi preferat să rămână în plan secund şi să spriijine candidatul partidului la Preşedinţie.

Candidatul PSD la Preşedinţie ar urma să fie decis la Congresul din 3 august, pe baza unor sondaje.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-11Parerea ta...

DANCILA
11 Iul 2019

„Cheamă-ți prostii în ajutor, dar nu uita dă și din mâini.”
KATY
15 Iul 2019

va rog sa va potoliti, nu candidati ca nu o sa castigati, v-ati intel;es cu K.Iohanis. Potoliti-va, Vreau din partea PSD un candidat barbat care sa-l bata pe Iohanis. Femeile nu vor castiga niciuna.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine