2020-08-10 03:02

Viorica Dăncilă, despre remaniere: Voi face o evaluare pe fiecare minister

 |  08:25
Viorica Dăncilă, despre remaniere: Voi face o evaluare pe fiecare minister

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seara, că în luna iulie va face o evaluare a fiecărui minister şi în funcţie de rezultate ”vom putea vorbi de remanierea unui ministru sau nu”.

Întrebată, la România TV, despre o remaniere a Guvernului, premierul Viorica Dăncilă a declarat că o evaluare pe fiecare minister va fi făcută în perioada următoare.

"Ca să vorbim de o remaniere, trebuie să venim cu o evaluare a definirii programului de guvernare pe fiecare minister în parte. Se împlinesc şase luni din acest an, voi face o evaluare pe fiecare minister în parte. În funcţie de obiectivele îndeplinite din programul de guvernare putem vorbi de remanierea unui ministru sau nu. Eu nu cred că remanierea se poate face vorbind de oameni. Cred că dincolo de oameni trebuie să evaluăm munca lor, implicarea lor şi ceea ce au realizat ca să putem vorbi despre o abordare corectă faţă de colegii miniştri. După ce vom face această evaluare sunt convinsă că decizia o vom lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, voi asculta punctul de vedere al tuturor colegilor preşedinţi de organizaţie şi bineînţeles pe urmă vom vedea cum vom proceda în perioada următoare”, a declarat Dăncilă.

Întrebată, de asemenea, unde a greşit guvernul, Dăncilă a declarat că a lipsit comunicarea.

”Consider că ne-am axat foarte mult pe îndeplinirea măsurilor guvernamentale şi ne-am axat mai puţin pe comunicare. Cred că acesta a fost şi motivul pentru care am înregistrat un rezultat nedorit la alegerile europarlamentare. Ne-am axat pe un anumit subiect, am vorbit despre acel subiect, mă refer la justiţie, şi nu am comunicat îndeajuns pe ce am făcut. Sunt convinsă că un pensionar vede pe fluturaş că i-a crescut pensia, un salariat vede că i-a crescut salariul, dar pe lângă acestea au fost mult mai multe măsuri, dar pe care nu le-am comunicat suficient”, a declarat premierul.

Viorica Dăncilă a precizat că evaluarea ministerelor va fi făcută în luna iulie, după congresul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

CFR INFRASTRUCTURA
19 Iun 2019

DOAMNA MINISTRU LUATI L PE CUC CU TOT NEAMUL LUI DE CUCI DE LA TRANSPORTURI. E TIMPUL SA FACETI CEVA SI PTR MINISTERUL ASTA. SECRETARII DE STAT SUNT O CATASTROFA , CA- URILE SI AGA DIN COMPANIILE DE CALE FERATA LA FEL, DIRECTORII GENERALI NU AU IN CAP DECAT ȘMECHERII CU COMISIOANE LA CONTRACTE IAR CNAIR- UL NE FACE AUTOSTRAZI CAND O ZBURA CUCUL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz