2019-10-16 03:36

Viorica DĂNCILĂ, discurs înaintea votului din PARLAMENT: „Nicio altă instituţie nu va mai putea spune GUVERNULUI ce are de făcut!”

 |  16:05
Viorica DĂNCILĂ, discurs înaintea votului din PARLAMENT: „Nicio altă instituţie nu va mai putea spune GUVERNULUI ce are de făcut!”

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a spus, în plenul reunit al Parlamentului, că reprezintă, alături de Cabinetul său, voinţa politică a coalitiei majoritare din Parlament, spunându-le parlamentarilor că nu vor vota persoane, ci "dorința cetăţenilor României exprimată la alegerile din decembrie 2016", informează News.ro.

Dăncilă a mai spus că, atât timp cât va fi prim-ministru în România nu va fi introdusă nicio taxă nouă. Ea a mai precizat că nicio altă instituţie, centru de putere, nu va mai putea spune Guvernului ce are de făcut. Dăncilă a spus că va conduce un guvern politic, susţinut de majoritatea parlamentară şi că "această ţara trebuie condusă de cei aleşi, nu de cei numiţi".

"Guvernul va răspunde pentru oportunitatea deciziilor sale exclusiv în faţă coaliţiei majoritare. Nicio altă instituţie, centru de putere nu va mai putea spune Guvernului ce are de făcut", a afirmat Dăncilă.

"Am văzut în Parlamentul European că puterea şi opoziţia pot avea un dialog civilizat şi constructiv. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a convinge românii că nu au greşit atunci când au îndrăznit să creadă în România", a continuat ea. 

"Vom guverna cu mândrie şi respect pentru români", a mai afirmat ea în discursul susţinut în plenul reunit.

„Vom renunța la formularul 600!”

 

Viorica Dăncilă a afirmat că, faţă de premierii care au precedat-o, are un avantaj: este pentru prima oară când programul de guvernare se bucură de un grad de cunoaştere atat de avansat.

Premierul desemnat a susţinut că obiectivul său este ca în anul 2020 România să fie în prima jumătate a clasamentului celei mai puternice economii din Europa, astfel âncât tinerii să nu mai plece din ţară, iar cei care au plecat să îşi dorească să se întoarcă.

"Cât timp voi fi prim-ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Chiar de săptămâna această vom renunţă la formularul 600 şi în perioadă următoare la toate celelalte. Un singur formular e propunerea noastră", a declarat Dăncilă în plenul reunit.

În prima parte a şedinţei premierul desemnat Viorica Dăncilă prezintă programul de guvernare, iau cuvântul reprezentanţii partidelor, după care are loc votul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2018

Sa dea domnul sa fie asa ...atentie la uneltele palmierul...pahonțu si plagiatoarea !!!!
ANONIM
29 Ian 2018

Sa dea domnul sa fie asa ...atentie la uneltele palmierul.......pahonțu si plagiatoarea !!!!
FURI
29 Ian 2018

Ate tie mare la ordinele rusilor so arabilor
RADU
30 Ian 2018

Acum aparu ca o boare si teodorovici cu impozitul progresiv.bai astia parca sunt drogati.numai tembeli nu mai scapa lumea de ei
PARAIPAN
30 Ian 2018

CE SPUI FA ??? PAI AI UITAT CA '' INSTITUTIA '' DRACNEA '' VA MANIPULEAZA PE TOTI ? TOT GUVERNUL TAU DE KAKACIOSI INCOMPETENTI , ESTE LA ORDINELE MAFIOTULUI NATIONAL .
ANONIMUS
30 Ian 2018

Guvernul trebuie sa detina conexiuni cu toate celelalte entitati publice si private pentru ajustarea programelor si strategiilor. Daca Guvernul le stie pe toate si nu tine cont de nimic inseamna ca ne intoarcem in comunism. La noi democratia este numai pe hartie sau doar o mimam. Are exact atitudinea baronilor locali care fac investitii proaste fara sa tina cont de nevoile reale ale locuitorilor ci doar pentru a si aservi firmele de casa. Asa au aparut scoli fara elevi, parcuri si sali de sport fara practicanti, partii de schi fara zapada, etc.
ANONIM
30 Ian 2018

ESTI ATAT DE PROASTA CA FACI STROPI LA GURA CAND VORBESTI NUMAI PROSTII...................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray