2020-07-03 17:10

Viorica Dăncilă, după căderea Guvernului: ”Nu-mi REPROȘEZ nimic, nu demisionez de la conducerea PSD”

 |  14:54
Viorica Dăncilă, după căderea Guvernului: ”Nu-mi REPROȘEZ nimic, nu demisionez de la conducerea PSD”

Premierul Guvernului tocmai demis prin moțiune de cenzură, Viorica Dăncilă face apel la președintele Iohannis să nominalizeze cât mai curând un nou premier. De asemenea, liderul PSD precizează că nu își va da demisia din fruntea partidului.

”Motiunea a trecut, toate partidele s-au unit, au fost si colegi din PSD care au trădat, nu e o problemă, plecăm cu datoria împlinită, le doresc să vină mai repede. Fac apel la președintele IOhannis să nominalizeze cât mai repede un premier, dacă poate și astăzi. 

Vom intra în turul 2 , sâmbătă avem lansarea candidatului, sunt convinsă că oamenii vor face comparație între ce a făcut guvernul PSD și cine vine la guvernare. NU mă tem de absolut nimic, mă tem că pierdem încrederea românilor, sunt convinsă că mulți vor fi alături de noi.

Le doresc succes celor care vin la guvernare, PSD merge mai departe.

Nu cred că cineva trebuie să intervină în justiție, nu cred că Secția Specială trebuie desființată prin OUG, cred că președintele nu tb să vorbească despre desființarea secției speciale.

Rămân la șefia PSD, am fost aleasă prin congres, nu am cum să fac un pas în spate, nu-mi reproșez nimic, am ținut echipa unită, am implementat măsuri bune pentru populație” a declarat Viorica Dăncilă la ieșirea din sala de plen, acolo unde a fost adoptată moțiunea de cenzură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Guvernul Dăncilă a CĂZUT după moțiunea de cenzură
Parerea ta...

HOT SA FI TUPEU SA AI.
10 Oct 2019

Nu are ce sa își reproșeze dna Dancila . Privește către datoria externa a României ? Privește către investiți ? Si privește atent acum cât au furat din: Împrumuturi externe si din VISTERIA ROMANIEI.
PERECHE DE CAPUSE
10 Oct 2019

Sa fii blestemata tiganca florareasa . Mascota Dragnea si OMW
ANONIMUS
11 Oct 2019

Gandire tipic comunista. Niciodata nu recunosc ca au gresit. Altii sunt de vina.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz