2020-08-09 20:57

Viorica Dăncilă e CONVINSĂ: ”Nu cred că moțiunea de CENZURĂ va trece”

 |  16:27
Viorica Dăncilă e CONVINSĂ: ”Nu cred că moțiunea de CENZURĂ va trece”

Premierul Viorica Dăncilă nu crede că o moţiune de cenzură va trece de votul Parlamentului, spunând că în Legislativ sunt „oameni de bună credinţă” care văd că nu există altă alternativă. Aceasta a spus că în cazul în care Guvernul va cădea, PSD se va „bate” din opoziţie.

Nu o să plecăm de la guvernare. Unii, care ne dau acum lecţii, şi-au dat demisia la prima adiere de vânt. Eu nu o să-mi dau demisia. Dacă în Parlamentul României se va depune moţiune şi această moţiune va trece, cu toate că eu nu cred, atunci este normal să respecţi votul din Parlamentul României. Dar ne vom bate din opoziţie în această situaţie”, a declarat, duminică, liderul PSD Viorica Dăncilă la întâlnirea cu pensionarii social-democraţi.

Aceasta a mai afirmat că un Guvern cu program politic nu poate fi înlocuit cu „nimic” iar atacurile la adversar nu ţin locul programului de guvernare.

„Credinţa mea este că moţiunea nu va trece, că sunt în Parlament oameni de bună credinţă care văd că nu există altă aleternativă, că aşa cum spunea Mihai (Fifor-n.red.) nu putem înlocui un Guvern cu un program politic cu nimic, că atacurile la adversar nu ţin locul unui program de guvernare”, a spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01

In legatura cu acest articol...

Eugen Teodorovici propune plata ANTICIPATĂ a pensiilor mărite pentru 2021

Ministrul de Interne anunță proiect pentru Legea PENSIILOR militare

Mesajul premierului Viorica Dăncilă pentru pensionari
Parerea ta...

VORBE DE VâNZARE
01 Sep 2019

Lista de etichete este goala . Cumpărați speranțe și trăiți cu speranța zilei de maine . Este gratuit pentru fiecare prost indiferent de vârsta, culoare sau starea lui in societate.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Sep 2019

la tomberon cu mafia asta imputita care nu mai are nici 20% din voturi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz