2020-07-08 01:55

Viorica Dăncilă e ÎMPOTRIVA unei alianțe cu ProRomânia: ”Eu nu pot fi acord!”

 |  19:23
Viorica Dăncilă e ÎMPOTRIVA unei alianțe cu ProRomânia: ”Eu nu pot fi acord!”

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că nu va fi de acord cu alianță la nivel național cu Pro România, „un partid care a votat împotriva Guvernului PSD”.

Întrebată ce părere are despre alianțele dintre PSD și Pro România în anumite județe, Viorica Dăncilă a spus că trebuie lăsată decizia la nivelul fiecărui județ.

„Este clar că sunt județe în care această alianță este necesară, în care această alianță deja există, am văzut deja declarații în acest sens. Eu cred că trebuie lăsat la altitudinea fiecărui județ”, a spus Dăncilă.

Despre o posibilă listă comună pentru alegerile, Dăncilă a spus că se va discuta această posibilitate, însă ea nu este de acord.

„Vom discuta despre acest aspect. Eu vorbesc în numele meu. Eu nu pot fi de acord cu alianță la nivel național cu un partid care a votat împotriva guvernului PSD”, a mai spus Dăncilă.

Întrebată dacă îl mai consideră un „trădător” pe președintele Pro România, Victor Ponta, fostul premier a răspuns: „Nu îmi schimb foarte ușor convingerile”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-19Parerea ta...

IOANA
20 Feb 2020

Si.....cine ti-a cerut acordul? Sa fim seriosi...Apreciez foarte mult pe Ciolacu, Poanta si Firea. Atât.......
ROMANES
20 Feb 2020

. O viata de om ai fost lucratoare cu gura
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz