2019-11-12 21:25

Viorica Dăncilă face ANUNȚUL: Sunt de acord cu o Ordonanță de URGENȚĂ

 |  22:51
Viorica Dăncilă face ANUNȚUL: Sunt de acord cu o Ordonanță de URGENȚĂ

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, la Antena 3, că trebuie dată ordonanța de urgență anunțată de Tudorel Toader pentru contestarea în anulare a sentințelor definitive prin care au fost condamnați definitiv de Completurile de 5 judecători (C5) ai Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) în perioada 2014 – 2018 și declarate nelegal constituite de CCR.

”Am discutat cu ministrul Justiției despre OUG care dă șansa unui proces corect. Toți oamenii care au suferit au dreptul să aibă acest proces corect. Ceea ce este trist e că mulți oameni au făcut pușcărie, și-au distrus familiile, sănătatea. (…) Trebuie să dăm și acestor oameni o șansă“, a afirmat Dăncilă.

Ea a susținut din nou că în declarațiile de la Bruxelles e foarte multă dezinformare.

„Președintele Comisiei Europene a spus că niciodată nu va abdica de la respectarea statului de drept, a drepturilor omului, lupta anticorupție. Oficialii europeni ar trebui să privească cu realism unde sunt drepturile omului la cei care au fost condamnați de completurile nelegale. Faptul că vrem să dăm această ordonanță nu împiedică lupta anticorupție, o ordonanță prin care cei care au fost condamnați le dăm șansa să își dovedească nevinovăția în fața unor completuri corecte“, a susținut Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-22Parerea ta...

JUSTITIE
23 Ian 2019

un lucru judecat ramane un lucru judecat tarfa lui dragnea.tu si toader veti face ani grei de inchisoare pentru infractorul dragnea.veti fi linsati .tu si sotul tau prost mafiot petro si care se uita cum dragnea ti-o trage in gura .auzi sa faci s3x cu infractorul periculos dragnea in fata sotului.familie degenerata vai de capul tau cu baiat infiat nelegal .orice judecator va ataca si va anula aberatia voastra bai dambagit-o.tu si carmen dan aveti deja celule pregatite la targsor.veti sta in gauri de sarpe ca pe strada nu mai puteti iesi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray