2019-11-18 19:07

Viorica Dăncilă face ANUNȚUL zilei: Cine sunt potențialii PREZIDENȚIABILI ai PSD

 |  16:09
Viorica Dăncilă face ANUNȚUL zilei: Cine sunt potențialii PREZIDENȚIABILI ai PSD

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat vineri, la Brăila că partidul a început sondajele pentru stabilirea prezidenţiabilului. PSD măsoară în sondaje şi varianta unei candidaturi comune PSD-ALDE, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, dar şi varianta susţinerii unui candidat independent.

„În sondajul de opinie este şi domnul Tăriceanu. Am pus şi un candidat independent, fără a da nume, să vedem care este soluţia cea mai bună.”, a spus preşedintele PSD.

Printre liderii PSD care sunt măsuraţi se numără Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu şi Liviu Pleşoianu. Partidul a comandat mai multe sondaje, dintre care unul măsoară cota de încredere a liderilor principalelor partide politice. În acest sondaj este măsurată şi Viorica Dăncilă. „Da, numele meu e măsurat în sondaje dar nu printre candidaţi, e măsurat acolo unde avem preşedintele formaţiunii politice.”, a mai spus premierul.

Cât despre o eventuală candidatură comună PSD-ALDE cu Călin Popescu Tăriceanu candidat, Dăncilă a dat de înţeles că indiferent de rezultatul sondajelor, organizaţiile judeţene ale partidului vor fi cele care vor stabili dacă se impune sau nu o candidatură comună.

PSD îşi va alege candidatul la prezidenţiale într-un nou Congres care ar putea fi organizat la începutul lunii august.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05

In legatura cu acest articol...

Viorica DĂNCILĂ, replică pentru Codrin ȘTEFĂNESCU: „Trebuia să se facă scenarist…”. Ce spune despre existența unei „liste negre” în PSD

Corina Bokor este noul PRIMAR al Sibiului

Iohannis a retrimis Parlamentului legea care aduce modificări activităţii sanitar-veterinare

Cine râvnește la fotoliul lui Meleșcanu

Congres PSD live, pe statut…offline
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray