2020-06-05 09:38

Viorica Dăncilă face ANUNȚUL zilei: Cine sunt potențialii PREZIDENȚIABILI ai PSD

 |  16:09
Viorica Dăncilă face ANUNȚUL zilei: Cine sunt potențialii PREZIDENȚIABILI ai PSD

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat vineri, la Brăila că partidul a început sondajele pentru stabilirea prezidenţiabilului. PSD măsoară în sondaje şi varianta unei candidaturi comune PSD-ALDE, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, dar şi varianta susţinerii unui candidat independent.

„În sondajul de opinie este şi domnul Tăriceanu. Am pus şi un candidat independent, fără a da nume, să vedem care este soluţia cea mai bună.”, a spus preşedintele PSD.

Printre liderii PSD care sunt măsuraţi se numără Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu şi Liviu Pleşoianu. Partidul a comandat mai multe sondaje, dintre care unul măsoară cota de încredere a liderilor principalelor partide politice. În acest sondaj este măsurată şi Viorica Dăncilă. „Da, numele meu e măsurat în sondaje dar nu printre candidaţi, e măsurat acolo unde avem preşedintele formaţiunii politice.”, a mai spus premierul.

Cât despre o eventuală candidatură comună PSD-ALDE cu Călin Popescu Tăriceanu candidat, Dăncilă a dat de înţeles că indiferent de rezultatul sondajelor, organizaţiile judeţene ale partidului vor fi cele care vor stabili dacă se impune sau nu o candidatură comună.

PSD îşi va alege candidatul la prezidenţiale într-un nou Congres care ar putea fi organizat la începutul lunii august.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05

In legatura cu acest articol...

Viorica DĂNCILĂ, replică pentru Codrin ȘTEFĂNESCU: „Trebuia să se facă scenarist…”. Ce spune despre existența unei „liste negre” în PSD

Corina Bokor este noul PRIMAR al Sibiului

Iohannis a retrimis Parlamentului legea care aduce modificări activităţii sanitar-veterinare

Cine râvnește la fotoliul lui Meleșcanu

Congres PSD live, pe statut…offline
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine