2019-10-21 13:16

Viorica Dăncilă face o vizită la Bruxelles pentru a se întâlni cu secretarul general NATO

 |  10:01
Viorica Dăncilă face o vizită la Bruxelles pentru a se întâlni cu secretarul general NATO

Premierul Viorica Dăncilă face, miercuri şi joi, o vizită de lucru la Bruxelles pentru a se întâlni cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, şi pentru participarea la sesiunea plenară a Comitetului Economic şi Social European (CESE).

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 23-24 ianuarie 2019, în vederea prezentării priorităţilor Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE), care va avea loc joi, 24 ianuarie 2019. Un alt element important al vizitei va fi întrevederea bilaterală pe care demnitarul român o va avea cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, cu scopul trecerii în revistă a principalelor subiecte aflate pe agenda NATO, cu accent pe temele de interes pentru România şi pe contribuţiile ţării noastre la implementarea politicilor şi deciziilor aliate", anunţă Guvernul într-un comunicat.

Totodată, agenda vizitei cuprinde şi participarea prim-ministrului Viorica Dăncilă la ceremonia oficială dedicată Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, organizată de Congresul Evreiesc European, sub patronajul preşedintelui Parlamentul European, Antonio Tajani, precum şi întrevederea cu preşedintele Comitetului Economic şi Social European, Luca Jahier, şi participarea la reuniunea socialiştilor europeni.

Viorica Dăncilă va participa, de asemenea, la vernisajul expoziţiei de fotografie şi la concertul dedicat debutului Preşedinţiei române la Consiliul UE.

Din delegaţia guvernamentală condusă de premierul Viorica Dăncilă vor face parte ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, ministrul apărării naţionale, Beniamin-Gabriel Leş, ministrul economiei, Niculae Bădălău, ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, ministrul interimar al transporturilor, Rovana Plumb, ministrul culturii şi identităţii naţionale, Valer-Daniel Breaz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-23Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
23 Ian 2019

proasta suge licuriciul lui Netaniahu si vomita in gura lui Junker..se cheama trafic ilegal de copii cruzi din Tel Aviv la Bruxelles plimbati in gura fara taxe vamale.....Cum faci o familie moderna? folosesti gura unei maimute drept incubator si dupa aia vomiti intr-un uter din costa Rica si speri ca dupa 9luni sa ai un nou candidat la concursul de frumusete din plescoi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray