2019-10-21 15:35

Viorica Dăncilă: Fiecare are dreptul să fie nemultumit, să meargă la proteste

 |  15:57
Viorica Dăncilă: Fiecare are dreptul să fie nemultumit, să meargă la proteste

Viorica Dăncilă: Fiecare are dreptul să fie nemultumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, luni, referitor la eventualitatea unor proteste la manifestările de Ziua Naţională, că ”ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate”. Dăncilă susţine că oricine are dreptul să fie nemulţumit şi să meargă la proteste, însă, ”Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări”.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, luni, ce părere are despre mesajul Jandarmeriei Române care a transnis că cei care vor protesta de Ziua Naţională se descalifică, atât ca români, cât şi ca oameni.

”Cred că măcar acum, când se apropie Ziua Naţională, ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român, este o zi importantă pentru România, este important ce mesaj dăm generaţiilor următoare, ce mesaj dăm pentru celelalte ţări şi cred că toate aceste elemente trebuie să le aibă orice bun român. Fiecare are dreptul să fie nemultumit, să meargă la proteste, dar eu cred că Ziua Naţională este prea importantă pentru noi ca să avem astfel de manifestări. Este ziua care trebuie să ne unească nu să ne dezbine şi cred că de la acest lcuru trebuie să pornim”, a declarat Viorica Dăncilă.

Mai multe proteste sunt anunţate, pe reţelele de socializare, pentru ziua de 1 Decembrie, atât în Capitală, cât şi la Alba Iulia. Protestele ar trebui să aibă loc la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militară, dar şi în Piaţa Victoriei din Bucureşti, precum şi în Alba Iulia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-26



Parerea ta...

ANONIM
26 Noi 2018

DACA AU SINGE IN EI , SA SE DUCA SA SE BATA CU OAMENI TARULUI . SA ALES PRAFUL DE TARA CU MAFIA LOR IN FRUNTE
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray