2019-10-17 13:29

Viorica Dăncilă, GAFĂ la Geneva: Iran și Pakistan sunt membre UE

 |  16:37
Viorica Dăncilă, GAFĂ la Geneva: Iran și Pakistan sunt membre UE

Gafă a europarlamentarului Viorica Dancilă, propusă de PSD pentru funcţia de premier. Într-un interviu în care vorbeşte despre drepturile femeilor, în 2017, Viorica Dancilă spunea că Iran şi Pakistan sunt state membre ale Uniunii Europene.

„(...) Bineînțeles că nu încercăm să intervenim în problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred că este nevoie de discuții cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii să devină o realitate”, spunea Viorica Dăncilă, europarlamentar, în prezent premier propus de PSD.

Viorica Dăncilă, membră a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitate de gen din Parlamentul European, se afla, în momentul realizării interviului, la Geneva, unde participa din partea Parlamentului European la reuniune ONU pe această temă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

FURATI IN GASCA
17 Ian 2018

Ca o gaina .Unde se oua se si ganiat
LEVST.
17 Ian 2018

Stiu ca a mai fost o persoana care a confundat Finlanda cu Norvegia, cea ce se poate intampla oricui, dar sa nu stii la ce " distanta" se gaseste Pakistanul si Iranul, e ceva...Chestia asta imi reaminteste de ce a zis fondatorul revistei Vanity Fair, intr-o conversatie- despre o alta persoana- cu una din surorile Bronte: distanta dintre West End si East end este de cativa km, insa pentru "ea", cultural, este de mii de km...(aprox.)
ANONIM
18 Ian 2018

HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECI SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE au fost conduse de GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.
ANONOMA
25 Ian 2018

De unde sa-i luam pe acei GENERALI.....? Sper ca nu va ganditi la cei facuti dupa '89 in baza unor "chitante" ( gen Ontanu, Oprea etc., sau asa zisii "revolutionari") si nu diplome sau PROFESIONALISM si DIPLOMATIE. .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray