2020-08-06 04:54

Viorica Dăncilă îi cere AJUTORUL lui Mircea Geoană. DETALII de ultimă oră de la Guvern

 |  19:01
Viorica Dăncilă îi cere AJUTORUL lui Mircea Geoană. DETALII de ultimă oră de la Guvern

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, a fost chemat din nou la Guvern, miercuri, la o întâlnire cu Viorica Dăncilă, după ce, în urmă cu două săptămâni, premierul a încercat să-l convingă să se întoarcă în partid. Vizita de azi vine în contextul în care numele lui Geoană este vehiculat pentru două funcții - cea de vicepremier pentru parteneriatul strategic și cea de comisar european din partea României, în viitoarea structură a Executivului de la Bruxelles.

Surse guvernamentale au declarat pentru Digi24.ro că fostul președinte al PSD a fost chemat la Palatul Victoria pentru a se întâlni acolo cu un lider al socialiștilor europeni, Gianni Pittella, liderul grupului socialist în Parlamentul European, vechi prieten al foștilor șefi social-democrați, Geoană și Valeriu Zgonea. Relațiile personale ale lui Mircea Geoană cu liderul PES au cântărit în negocierile de împăcare între PSD și socialiștii europeni, dar și la discuțiile pentru un post de comisar european, în situația în care președinția Comisiei ar putea fi obținută de socialiști. 

Gianni Pittela a declarat după întâlnirea cu premierul român că a asigurat-o pe aceasta de puternica lui susținere personală și politică, și că a vrea ca ”legăturile dintre Partidul Social Democrat român cu familia socialistă să devină mai puternice”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Iun 2019

h a h a h a se scufunda complet epava PSD-ista......au nevoie de salvamar sa dea la vasle sobolanii rosii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz