2020-03-28 16:50

Viorica Dăncilă îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Un moment de o aroganță monstruoasă!”

 |  21:44
Viorica Dăncilă îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Un moment de o aroganță monstruoasă!”

Președintele Viorica Dăncilă a venit, miercuri seara, cu replici tăioase după conferința de presă avută de președintele Klaus Iohannis.

„Am văzut că domnul Iohannis a prins glas. Am văzut singura conferință de presă din mandatul de președinte. Un moment de o aroganță monstruoasă și un dispreț total pentru democrație și pentru români. Am văzut un președinte de țară care ne spune că singura lui realizare a fost că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanța lui Iohannis. Vedem cum acest președinte încearcă să negocieze cu noi toți definiția democrației”, a declarat președintele PSD, Viorica Dăncilă, la sediul central al partidului.  

„Domnule Iohannis, fac eu lumină pentru dumneavoastră. Vorbim astăzi despre doi candidați aleși prin votul românilor, care au intrat într-o competiție pentru președinția României. Ba mai mult, vorbim despre actualul șef de stat și fostul premier al țării numit în funcție chiar de dumneavoastră anul trecut. Pentru o țară întreagă, dar nu și pentru acest președinte, e normal, corect și democratic să existe o dezbatere directă, o confruntare de idei și programe între cei care vin și cer votul românilor pe 24 noiembrie”, a precizat Dăncilă, citată de Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Cum i-a făcut președintele Iohannis să RÂDĂ pe jurnaliști

BOMBĂ! Klaus Iohannis e sincer și recunoaște că EL CONDUCE ȘI GUVERNUL

IOHANNIS, despre cum și-a obținut CASELE și imobilul pierdut în instanță: "Câtă inventivitate din partea PSD"
Parerea ta...

BUDIGAI
14 Noi 2019

Numai cind o vezi pe varza , i ti vine sa vomiti . Distruge partidul din ordinul lui Terente . Sa vina el sa l salveze de la pieire . A facut de ris pisdeu . Cum dracu se degradeaza si uni oameni destepti din partid . Sa o vezi la Cotroceni cu Olputa , Plumb , Abraburica si celelalte verze murate . Te pis pe ea de tara si intelectuali .
FLORAREASA
14 Noi 2019

Ca la usa cortului . Se pisa in fata cortului . Nu se decade la mintea si batoza ei . Haznaua desfinteaza partidul
CULTURA șI TRADIțIE
14 Noi 2019

Dna Viorica Dancila trebuie sa învețe ce înseamnă cultura Șvăbească și Săsească; deci vorbim clar despre o disciplina de fier, despre un anumit mod de gândire limpede si judecata libera la care romanul inca nu a ajuns. Dancila! Citez „Domnule Iohannis, fac eu lumină pentru dumneavoastră." Dancila ! Pentru popor am stins lumina noua miliarde de euro sau transferat prin conturile PSD-lor
FLORAREASA
14 Noi 2019

Tiganco . Pina miine te aresteaza . Le ia si pe Olputa , Plumb roma si Gigolo Orlando Suleivici . Vin dupa voi Iorgovan . Nicolicea , Tiganu Aurar Vilcov , tiganu Stanescu si clanul lui , plus Moldobuza limba lata de Troaca Capitalei . Dar si banditul dIsarescu care a misluit realitatea finantelor si banii tarii .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine