2020-02-22 09:08

Viorica Dăncilă îi provoacă pe cei din USR-PLUS: Noi suntem pregătiți să mergem și în anticipate

 |  20:35
Viorica Dăncilă îi provoacă pe cei din USR-PLUS: Noi suntem pregătiți să mergem și în anticipate

Viorica Dăncilă a declarat, duminică, 20 octombrie, că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale din noiembrie, nu va dizolva Parlamentul pentru a provoca alegeri anticipate.

Totodată, președintele PSD a precizat că este pregătită de alegeri anticipate în cazul respingerii învestiturii Guvernului PNL, transmite Mediafax.

Întrebată dacă va provoca alegeri anticipate în cazul în care câștigă alegerile prezindețiale, Viorica Dăncilă a răspuns: "Nu voi face acest lucru. Pentru noi este improtantă stabilitatea României(...) Nu este neapărată organizara de alegeri anticipate".

Totodată, președintele Partidului Social Democrat a declarat că partidul său este pregătit de alegeri anticipate, în cazul în care Guvernul PNL nu va obține votul de învestitură.

"Noi suntem pregătiți să mergem și în anticipate dacă acest lucru se dorește", a precizat Viorica Dăncilă.

Premierul desemnat Ludovic Orban are la dispoziție 10 zile, de la data desemnării, pentru formarea unui Guvern PNL și obținerea votului de învestitură în Parlament. În cazul respingerii acestei propuneri de două ori de către Parlament, este posibilă dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

PROFETIE
20 Oct 2019

Viorica Dancila a dat în judecată un bou fals. Și a continuat să dea în judecată și a dat în judecată și a dat în judecată ...
CIOROPINA AGRAMATA
20 Oct 2019

voi nu o sa mai ajungeti niciodata la putere...ciuma rosie numita PSD o sa se desfiinteze complet....bye bye game over
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine