2020-02-18 20:25

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis cu o nouă GAFĂ: ”Există SALARII...pentru pensii și salarii”

 |  16:21
Viorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis cu o nouă GAFĂ: ”Există SALARII...pentru pensii și salarii”

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, ca răspuns la afirmațiile făcute ieri de președintele Klaus Iohannis, că Guvernul are bani de salarii și pensii. Premierul vorbit în acest context de Pilonul II de pensii: „Uitați de el”.

„Uitați de Pilonul II, a fost o propunere a Comisie Naționale de Prognoză neagreată de Guvern. Nu pot să vorbesc despre ceva neagreat, nici nu m-am uitat pe propunere”, a spus Dăncilă.

„În mod sigur există salarii... pentru pensii și salarii. Domnul ministru Eugen Teodorovici a confirmat acest lucru, nu există nicio problemă și chiar aș vrea să nu creăm îngrijorări în rândul pensionarilor sau în rândul salariaților. Sunt bani de salarii și pensii”, a mai spus premierul.

„Pentru mine e important să duc la bun sfârșit programul de guvernare și voi face acest lucru”, a subliniat ea.

În ceea ce privește criticile legate de absorbția fondurilor europene, Viorica Dăncilă a spus că „domnul președinte a uitat să spună că face referire la perioada 2014-2020”. „În 2016 noi nici măcar nu aveam acreditate autoritățile de management și aveam 0 absorbție fonduri europene”, a mai susținut Dăncilă.

„Avem 16 la sută față de media europeană de 18%. Avem proiecte”, a adăugat premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-23Parerea ta...

NEGRO
24 Mai 2018

Tzatzo prim ministresa, ne-ai linistit! Stam bine la toate capitolele. Infrstructura, economie, investitii, fonduri europene. Nu mai putem de bine. Numai cei care ataca justitia nu. Se simt cu musca pe caciula si nu prea au somn. Emit ordonante nocturne, le retrag cand se prinde poporul ghiftuit de inteleapta dumneavoastra prestatie la picioarele cu sandale si ciorapi puturosi ai lui Dragnea. Ce nu s-a putut intreprinde prin celebra Ordonanta 13 produc acum cu sarg justitiarii la ff: supravietuitorul rasturnarii carului cu intelectuali din Caracal, Florin Iordache, scursura politica mehedinteana, Eugen Nicolicea si omul cu fruntea ingusta, l-am numit pe Serban Nicolae . Desigur, daca vor reusi sa ne scoata din Europa. Asa cum nu au reusit de-a lungul vremii nici austriecii, nici ungurii, nici turcii si nici rusii. Desi domnul Valer Dorneanu, distrugatorul Curtii Constitutionale romanesti a fost la acestia din urma sa mai impartaseasca ceva din experienta intunericului oligarhilor de esenta bolsevica. Dar daca nu au reusit marile imperii sa ne distruga, imensa dumneavoastra prostie loveste adanc in temeliile Romaniei. Sa va vadem, totusi, cat mai puteti! Ca prea ati facut-o de oaie, vorba ministrului Petre Daia!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine