2020-07-03 21:05

Viorica Dăncilă îl acuză pe Iohannis de SABOTAJ: ”Noi vom merge în Parlament”

 |  20:37
Viorica Dăncilă îl acuză pe Iohannis de SABOTAJ: ”Noi vom merge în Parlament”

Premierul Viorica Dăncilă îi dă replica președintelui Klaus Iohannis, acuzându-l de sabotaj, de egoism, de lipsă de bărbăție și anunță că actualul Guvern va merge în Parlament.

„Am urmarit cu profundă dezamăgire spectacolul oferit de candidatul la prezidenţiale Klaus Iohannis”, a afirmat preşedintele PSD.

”Am urmărit cu dezamăgire spectacolul oferit de candidatul la prezindețiale Klaus Iohannis. Atitudinea lui nu este surprinzătoare deoarece sde folosește de doi ani și jumătate pentru a bloca acest Guvern.

Este un comportament la fel de matur și egoist ca cel al dlui  Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea,celălalt blochjează numirea miniștrilor. Doi domni cu pretenții de bărbați de stat. Vom merge în Parlament pentru a obține susținerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt. Avem responsabilitatea să ne ducem programul până la capăt.

Avem un președinte care nu a avut niciodată încredere în acest guvern și aș vrea să ne amintim de preșeidnția Consiliului  UER care a debutat cu cirticile lui și s-a încheiat cu laudele partenerilor europeni.

Este de-a deprtul revoltător că folosește de la tribuna președinției expresia ”guvern corupt”. Îl somez să prezinte probe pentru această afirmație. El vinde sloganuri dar nu-și dorește niciun Guvern normal, nici un Parlament normal.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

UDMR cere un nou guvern POLITIC

Victor Ponta are SOLUȚIA pentru ieșirea din criză. Ce SFAT are pentru Klaus Iohannis

Dacian Cioloș DĂ SEMNALUL: ”Suntem gata să ne ASUMĂM guvernarea”

Rareș Bogdan, reacție FERMĂ: ”Să dăm jos Guvernul cât mai repede”

Dan Barna, solicitare pentru Klaus Iohannis: ”Să ceară DEMISIA premierul Viorica Dăncilă!”

Iohannis dă LOVITURA finală PSD: ”Nu accept nicio propunere de REMANIERE”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Aug 2019

ce mai vrei de la noi cucoana? ai sub 20% voturi la ora asta-cum vrei sa ne guvernezi chiar ai de gand sa scoti tot poporul in strada?te-au parasit pana si cei din coalitie
LIANA
29 Aug 2019

Dar voi cat aveti ,cate voturi ?Mi se pare ca acel referendum a fost neconstitutional Plavanul ar trebui sa plateasca cheltuelile unui referendum nelegal si ar mai trebui sa plateasca inca pentru evaziune fiscala Soata sa ar trebui sa dea socoteala pentru inselarea si furtul de la statul roman ,iar el plavanul ar trebui sa fie judecat pentru hotie si inalta tradare Asa ar trebui ,daca vreti sa mai fiti credibili SIKTIR !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz