2020-02-22 08:30

Viorica Dăncilă îl atacă dur pe Iohannis: Poate fi mulțumit. A aruncat România în aer

 |  16:37
Viorica Dăncilă îl atacă dur pe Iohannis: Poate fi mulțumit. A aruncat România în aer

Viorica Dăncilă a declarat că guvernul pe care îl conduce nu poate adopta proiectul de buget pe anul 2020, fiind unul interimar, care nu poate adopta ordonanțe de urgență sau proiecte legislative. ”Iohannis poate fi mulțumit - a aruncat România în aer”, a mai spus ea.

”Cred că la această întrebare trebuie să răspundă domnul președinte Iohannis. Așa cum a ieșit public și a declarat că această moțiune trebuie să treacă, guvernul trebuie demis, cred că este datoria dânsului să găsească și soluții. Este foarte ușor să dai ceva la o parte și să pui nimic în loc. Vedem că șase formațiuni politice, în frunte cu președintele României, cel care ar trebui să fie un mediator, un facilitator de de consens, s-au chinuit și aud at acest guvern jos”, a declarat duminică Viorica Dăncilă, întrebată ce se întâmplă cu proiectul bugetului de stat dacă nu va fi învestit un guvern până în luna noiembrie, transmite Mediafax.

Ea a reclamat faptul că liberalii nu au prezentat încă un program de guvernare sau componența guvernului Orban.

”Oamenii nu știu de azi pe mâine ce-i așteaptă, pensionarii sunt îngrijorați, bugetarii sunt îngrijorați, primarii sunt îngrijorați penru proiectele pe care le au, dar nu vedem niciun răspuns dat. Vedem un președinte, care e președintele de facto al PNL, care participă la ședințele PNL, ceea ce arată că România este împărțită în două - PNL, președintele Klaus Iohannis și restul oamenilor”, a adăugat Dăncilă.

Ea a mai spus că guvernul interimar nu poate adopta ordonanțe de urgență sau proiecte legislative.

”Pentru proiecția bugetară avem nevoie de un proiect de lege. Deci pot să spun că Klaus Iohannis poate fi mulțumit - a aruncat România în aer”, a conchis premierul interimar.

În urma demiterii guvernului prin moțiunea de cenzură, adoptată pe 10 octombrie, Executivului i s-au restrâns competențele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-20Parerea ta...

HAZNA
20 Oct 2019

Sa basit . Mai stau pe scaun si ma bas inca 2 ani
CIOROPINA AGRAMATA
20 Oct 2019

stafie comunista dispari din peisaj....lumea sa saturat de mafioti psd-isti
JUDECA LIBER
20 Oct 2019

Ce obții când combini un uragan și un cutremur ? Rsp : Doua dezastre, două fenomene naturale înfricoșătoare. Ce obții când combini prostia lui Dancila cu hoția partidului PSD ? Rsp: Tot doua dezastre și alte doua fenomene naturale înfricoșătoare . Chiar credeți ca ma înșel ? Gândește liber si cat se poate de românește
JUDECA CA O MOLUSCA
31 Oct 2019

Ce obtii cand la ciolanul suprem ajunge o molusca puturoasa si rea cetatean german deci alogen ,vanzator de copii romani la organe falsificator de acte ca sa puna gabja pe case in colaborare cu soata ravasitoare si cu dosare doldora la DNA dar deocamdata puse de tractoristul lazar la ascunzatoarea lor imputita?CE obtii cand un omoi homo ajunge la butoanele tarii tale,un amant homo al vanatorului pahontuObtii o aiureala ,o bolmojeala ,o vanzare a tarii si o tradare a ei Obtii o alunecare indarat a mersului normal al tarii tale ,o prosteala a unui individ ros de ura si ingamfat si infatuat pana la prostie Nazist imputit ,nazist prost SIKTIR BOAITA NEBUNA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine