2020-03-30 14:27

Viorica Dăncilă îl PROVOACĂ din nou pe Klaus Iohannis: ”Să spună de unde are informații despre acțiunile procurorilor”

 |  19:47
Viorica Dăncilă îl PROVOACĂ din nou pe Klaus Iohannis: ”Să spună de unde are informații despre acțiunile procurorilor”

Viorica Dăncilă a oferit prima reacție, după ce Rareș Bogdan a afirmat că Direcția Națională Anticorupție ar trebui să o ancheteze pentru că ar fi devalizat visteria României. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să iasă public și să spună de unde are Rareș Bogdan informații despre acțiunile procurorilor.

„Eu nu am o problemă în a discuta cu procurorii, nu am absolut nimic de ascuns. Îi cer domnului Iohannis să iasă public și să spună de ce Rareș Bogdan, purtătorul de mesaje al lui, are informații legate de ce vor să facă procurorii. Toate aceste lucruri trebuie să ne înngrijoreze, toate aceste lucruri arată că avem un președinte dictator. Sunt lucruri de o gravitate deosebită, sunt lucruri care trebuie să ne îngrijoreze”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unei conferințe de presă.

Fostul premier al României a vorbit, din nou, despre realizările guvernării PSD și a susținut că actualul Guvern are o politică de austeritate.

„Vor să își ascundă neputința, faptul că nu au soluții, că nu au venit cu un program de guvernare, ca au o politică de austeritate. Românii s-au săturat să li se vorbească despre greaua moștenire. Vor oameni care să găsească soluții. Noi am găsit soluții să creștem pensiile. Cred că aceasta ar trebui să fie abordarea unei guvenrări, nu să dea vina pe cei care au guvernat. Cred că este o abordare pe care niciun român de bună credință nu o vrea.

În 2018, am redus datoria externă a României, ne-am încadrat în ținta de deficit bugetar, am crescut pensii și salarii și ne-am încadrat în toate țintele europene. De ce acum sun două bugete? Este clar pentru noi că vin cu o politică de auteritate și vor să o justifice într-un fel”, a mai spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14Parerea ta...

FLORAREASA
14 Noi 2019

LOVITURA DE STAT . MIA FURAT RACHETELE AMERICANE DE SUB FUSTA SI DINTRE PICIOARE. MI SA UMFLAT GURA CU MINCINELE DE MOROCAR .
BEBICA
15 Noi 2019

DAR TU ZARZAVAGIOAICO , DE UNDE AI INFORMATII CA IOHANIS A AVUT O CASCA IN URECHE ? DE LA OPARITA DE FIEREA ?
MUNCA SI DISCIPLINA
15 Noi 2019

Tudorel Toader, fost ministru al justiției în guvernele PSD dirijate de actualul pușcăriaș de la Rahova.Guvernul Orban l-ar putea înlocui pe Tudorel Toader din calitatea de reprezentant al României în Comisia de la Veneția
JUSTITIA
15 Noi 2019

"Innebuneste PSD. Ana Birchall: „Borfasii au dorit sa acapareze tara asta, ca ministru nu am putut sa permit. Nu a fost o lupta usoara”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine