2020-04-03 21:32

Viorica Dăncilă îl PUNE LA PUNCT pe Klaus Iohannis: ”Să-și ia fustă, nu pantaloni!”

 |  21:17
Viorica Dăncilă îl PUNE LA PUNCT pe Klaus Iohannis: ”Să-și ia fustă, nu pantaloni!”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, candidatul social-democrat la alegerile prezidenţiale, l-a invitat din nou, joi, pe preşedintele Klaus Iohannis să vină la o confruntare televizată „unu la unu”, ea adăugând că acesta ar trebui să îşi ia fustă în loc de pantaloni dacă nu acceptă această provocare, transmite Agerpres.

„De aici, din Teleorman, îl invit pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu. Să spună ce a făcut în 5 ani de mandat la Cotroceni, iar Viorica Dăncilă să spună ce a făcut în cele 21 de luni de mandat la Palatul Victoria. (…) Şi dacă nu-i este frică de o femeie, atunci să accepte această confruntare. Dacă nu, să-şi ia fustă în loc de pantaloni”, a afirmat Dăncilă în discursul de la un miting electoral desfăşurat la Alexandria.

Ea i-a acuzat pe preşedintele Iohannis şi pe liberali că au reuşit să dea jos guvernul său numai pentru a aduce în loc „îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine şi multe ameninţări”.

„Au reuşit să dea jos guvernul. Ce au făcut pe urmă? Cu ce a venit candidatul Iohannis? A adus în rândul oamenilor îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine, multe ameninţări, un program de guvernare antiromânesc, un program de guvernare care condamnă din nou la sărăcie, un program de guvernare care se adresează doar lor, pentru că nu se pliază pe realitatea din România şi pe ceea ce vor oamenii”, a afirmat candidatul PSD.

Dăncilă a afirmat că Iohannis este „un preşedinte avid de putere” şi că „dorinţa lui este să aibă cât mai multă putere”.

„Decizia lui este să desfiinţeze Partidul Social Democrat, să distrugă acest partid. Oare ce preşedinte din vreun stat membru al Uniunii Europene ar avea această abordare extremistă? Eu cred că niciunul (…) Preşedintele a mers pe principiul dezbină şi condu şi a reuşit să dezbine. Dar cred cu tărie că nu-i cunoaşte pe români. Cred cu tărie că nu cunoaşte puterea acestui popor. Cred cu tărie că a semănat vânt şi va culege furtună”, a mai menţionat Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine