2019-09-20 21:29

Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis: ”BLOCAREA executivului nu ajută guvernarea, VENDETELE fac rău oamenilor!”

 |  17:39
Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis: ”BLOCAREA executivului nu ajută guvernarea, VENDETELE fac rău oamenilor!”

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, îngtr-o postare pe Facebook, că aşteaptă răspunsul preşedintelui Klaus Iohannis privind propunerile de miniştri interimari pentru Energie, Mediu şi relaţia cu Parlamentul, spunând că încă mai speră ca preşedintele să dezvolte capacitatea de a înţelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea şi stabilitatea ţării şi să îşi dea seama că ”vendetele cu care ne-a obişnuit fac rău în primul rând oamenilor, şi nu adversarilor dumnealui politici”.

”Aştept din partea preşedintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniştri interimari pentru Energie, Mediu şi relaţia cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înţelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea şi stabilitatea ţării. Aşa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obişnuit fac rău în primul rând oamenilor, şi nu adversarilor dumnealui politici”, scrie Dăncilă.

Ea precizează că România are nevoie de un guvern funcţional.

”Fac aşadar un apel către domnul Iohannis să nu se mai ambiţioneze să refuze miniştrii fără temei, pentru că un adevărat şef de stat nu îşi exercită niciodată puterea în moduri distructive şi contraproductive pentru ţara lui”, scrie premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-03Parerea ta...

PLAVAN PUTUROS
04 Sep 2019

Are in el o puturosenie si o ingamfare .....
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray