2019-10-23 03:32

Viorica Dăncilă, înainte de Congresul PSD: Am emoţii la fel ca toţi ceilalţi

 |  11:04
Viorica Dăncilă, înainte de Congresul PSD: Am emoţii la fel ca toţi ceilalţi

Premierul Viorica Dăncilă, candidat la funcţia de preşedinte executiv al PSD, a declarat, sâmbătă, înaintea Congresului partidului, că are emoţii, punctând că cei care vor decide sunt social-democraţii din teritoriu.

''Am emoţii ca toţi ceilalţi. Nu am de unde să ştiu dacă se retrage cineva. Cei care vor decide sunt colegii din teritoriu'', a spus Dăncilă la intrarea în Sala Palatului.

Întrebată despre şefia Organizaţiei de Femei, ea a arătat că o decizie o va lua după Congres.

''Nu pot să gândesc în viitor, despre ceea ce voi face. Sper să fi câştigat încrederea colegilor din teritoriu'', a adăugat Viorica Dăncilă.

Social-democraţii se reunesc sâmbătă în Congres extraordinar la Sala Palatului, prilej cu care 24 de candidaţi vor cere votul forului de conducere pentru funcţiile de preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţi regionali ai PSD.

Nu vor fi alegeri pentru funcţia de preşedinte al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

probabil ca NAstase v-a dat la toti pistoale cu gloante oarbe....ca sa faceti circ si tiganie....POK-POK-pOK-pok......Romeo si Julieta in Vestul Salbatic....filme cu cowboys si curve de la bordelu Bivolaru
TANTI VASILICA.
10 Mar 2018

Tanti vasilica drak-cila este rusinea Europei. Nu cred ca mafia psd are o analfabeta si agramata mai mare ca ea Felicitari tanti vasilica esti materie prima foarte buna pentru mass-media europeana in domeniul analfabetismului si al ipocriziei.
ANONIM
10 Mar 2018

SI MAMA DOLORES AVEA EMOTII PANA AJUNGEA LA WC SA NU FACA PE EA.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray