2020-02-19 11:51

Viorica Dăncilă, întrevedere de ultim moment cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

 |  12:45
Viorica Dăncilă,  întrevedere de ultim moment cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reiterat, miercuri, angajamentul ferm al Executivului român pentru extinderea şi aprofundarea în continuare a cooperării România - SUA în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o la Palatul Victoria cu ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Guvern, în cadrul discuţiei au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluţii de pe scena politică internă, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale.

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reiterat angajamentul ferm al Executivului român pentru extinderea şi aprofundarea în continuare a cooperării România - SUA. Înaltul demnitar român a subliniat, de asemenea, susţinerea fermă de către ţara noastră a unei relaţii transatlantice robuste, ca premisă esenţială pentru asigurarea securităţii şi prosperităţii", se precizează în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
29 Mai 2019

asta e precum DIAVOLUL sau SATANA..la alegere.....in fiecare zi are alta infatisare dar niciuna nu este a ei reala...cine e curios sa vada cum arata DIAVOLUL..uite poza mai sus
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine