2020-01-25 06:30

Viorica Dăncilă, luată la ROST în Parlament: ”Ați RATAT primul examen de admitere la liceu?”

 |  17:21
Viorica Dăncilă, luată la ROST în Parlament: ”Ați RATAT primul examen de admitere la liceu?”

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, la dezbaterea din plen a OUG 114, la „Ora Premierului”, că ratarea examenelor şcolare de către premierul Viorica Dăncilă a reprezentat motivul pentru care a semnat această „ordonanţă nenorocită”.

„Vă rugăm să ne raspundeţi dacă aţi ratat primul examen de admitere la liceu, primul examen de treapta a doua, primul examen de admitere la facultate. Veţi spune că nu contează. Contează pentu toată lumea, pentru că, puteţi să fluieraţi, realitatea este aceeaşi. Avem un prim-ministru care, cu toate că a ratat examenele, este prim-ministru. Ratarea examenelor se simte cu fiecare deczie pe care o luaţi. Ratarea acestor examene poate să fie şi motivul pentru care aţi semnat această OUG nenorocită”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, luni, la dezbaterea în privinţa OUG 114, la „Ora Premierului.

Raluca Turcan a declarat că OUG 114 a fost dată pentru a face rost de bani pentru măsurile falimentare.

„Aţi semnat OUG114, OUG lăcomie a grupului condus de Dragnea şi Vâlcov, care pune piedici şi care obligă administraţiile locale să crească taxele şi impozitele, fără niciun fel de dezbatere. Au picat toţi în colimatoriul dvs. În ce ţară normală oamenii află cu 72 ore înainte că urmează să-şi modifică radical afacerile? Trebuia să faceţi rost de bani pentru măsurile falimentare. În prima zi dupa adoptarea acestei OUG România a devenit campion la creşterea preţurilor. Această OUG a determinat facturi mai mari”, a mai spus Turcan, conform Mediafax.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă participă, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea din cadrul „Orei Premierului”, pe marginea OUG 114 care introduce, printre altele, „taxa pe lăcomie” pentru bănci, la solicitarea grupului parlamentar al PNL. Tema propusă de PNL la „Orei premierului”este „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04Parerea ta...

ANONIM
04 Mar 2019

Dar BABUINA asta de turcan are asa ceva ??? Poate a obtinut cand era cu cearsaful in pat intre cracii lui stolojan ...unde sugea ca sa i.a examenul ptr politica ...politica centurii
ANONIM
04 Mar 2019

Dar BABUINA asta de turcan are asa ceva ??? Poate a obtinut cand era cu cearsaful in pat intre cracii lui stolojan ...unde sugea ca sa i.a examenul ptr politica ...politica centurii
ANONIM
04 Mar 2019

Babuina asta TZURCAN a studiat la MASKBA bolsevica curva si nebuna Siktir jigodieSa tipi la barbata tu caruia ii este si lui scarba de tine ,ai inteles babuina bolsevicaDoamna prim ministru nu a trecut prin patul nimanui ca sa ajunga prim ministru .,tu in schimb esti un curvete nebun SIKTIR CA NE ESTE GREATA CURVETE NERUSINAT!
CIUMA ROSIE PORCINA
04 Mar 2019

tiganka florareasa o sa beleasca stromeleacul cat de curand nicio grija scarbelor ca nu scapati...CEAUSESCU VA ASTEAPTA LA INTALNIrE DE GRADUL TREI
ANONIM
05 Mar 2019

Sună ca un banc sinistru: prim-ministrul României a pierdut alegerile pentru a fi primar într-un orășel cu 11.000 de locuitori, șefa ANAF a picat de cinci ori examenul pentru a fi inspector la o direcție din cadrul ANAF, ministrul Apărării s-a sustras de la efectuarea stagiului militar (care era obligatoriu când a terminat el liceul), ministrul Sportului a picat de două ori examenul de titularizare pentru a fi profesor de sport, fiul ministrului interimar al Transporturilor circula cu o mașină înmatriculată în Bulgaria, ministrul de Interne a adus în casă, pentru verificarea de microfoane, niște escroci care i-au arătat un microfon pus chiar de ei într-o priză, ministrul Economiei a furat, pe când era subinginer agronom, patru saci de grâu, șefa Agenției Naționale a Medicamentului e prietena și pila unui șef de DSP care a măsluit probe de sânge într-un caz de accident de autoturism, programul de guvernare e făcut de un condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare pentru spălare de bani și trafic de influență, președintele principalului partid e guvernare e condamnat definitiv pentru folosirea influenței sau a autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii de foloase necuvenite, aceeași persoană fiind și președinte al Camerei Deputaților, poziție din care a dat în judecată, în interesul unui alt dosar penal în care e implicat, Comisia Europeană. Și, pe post de poantă în final, România deține președinția Consiliului UE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine