2020-08-07 01:15

Viorica Dăncilă, MESAJ dur de la Bruxelles: ”Au DISCREDITAT România și românii”

 |  22:48
Viorica Dăncilă, MESAJ dur de la Bruxelles: ”Au DISCREDITAT România și românii”

După dezbaterea din plenul Parlamentului European de la Strasbourg, într-un interviu pentru Antena3, premierul Viorica Dăncilă s-a declarat deranjată de mai multe neadevăruri care s-au spus. Dăncilă speră să nu se ajungă totuși la o rezoluție împotriva țării noastre din partea Uniunii Europene.

"Sunt multe lucruri care m-au deranjat. M-a deranjat faptul că anumite lucruri au fost spuse și nu se pliază pe realitatea din România. Au fost lucruri care au fost preluate, nu știu de la cine. Dar nu acest lucru este important. Important este ca atunci când faci acuzații de genul celor făcute în această dezbatere, trebuie să ai în spatele lor niște lucruri concrete, să te bazezi pe anumite fapte.

 

Dar, cel mai mult și cel mai mult m-a deranjat - și subliniez acest lucru - faptul că oameni care au discreditat România și românii de-a lungul timpului, nu au învățat nimic, continuă să facă acest lucru și asta face rău ca imagine României și românilor.

 

Bun, o să spune-ți că a fost o dezbatere, poate va fi o rezoluție. Eu sper să nu se ajungă la o rezoluție pentru că eu cred că se vor informa mai mult. Cred că ar trebui să ia mai mult ceea ce le-am pus eu, pentru că dacă până în acest moment puteau să motiveze că nu au știut acest lucru, că nu au știut de protocoale, de dosarele făcute judecătorilor, acum nu am au dreptul să spună acest lucru pentru că au auzit cu toții de la premierul României și trebuie să țină cont de acest lucru", a spus Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

FIULER DE TELEORMAN
03 Oct 2018

Meserie de -- lucrator cu gura == la partidul lui puscariasu
#FIULER DE TELEORMAN
09 Sep 2019

Meserie de homalau prin hoteluri cu Pohontu are acest curdefer puturos
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz