2020-03-30 13:51

Viorica Dăncilă, MESAJ DUR la adresa lui Victor Ponta: "Nu păcălește pe nimeni; 2020 va fi anul dispariției sale politice"

 |  15:52
Viorica Dăncilă, MESAJ DUR la adresa lui Victor Ponta: "Nu păcălește pe nimeni; 2020 va fi anul dispariției sale politice"

Fostul premier și lider PSD, Viorica Dăncilă, a scris, pe Facebook, că 2020 va fi anul dispariției politice a lui Victor Ponta și al PRO România.

„E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români.

Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși.

2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, se arată pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-18Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
18 Ian 2020

Cat de curand guwernerul va lasa balta guvernarea ca s au saturat Nu le iese nimic Bani aruncati pe geam pentru ca,, ministrul ''de finante nu se poate opri din a arunca cu rahat si a spune minciuni despre bugete paralele si alte asemenea prostii Aproape 2 miliarde de euro au fost aruncati pe piata de catre BNR ca sa salveze leul Cat -cat este cufurit la cur si rareori se trezeste din drogaiala Vorbeste fara noima iar tara se duce de rapa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine