2020-07-05 20:04

Viorica Dăncilă nu CEDEAZĂ: ”Mă gândesc să merg mâine la dezbaterea cu Iohannis”

 |  21:53
Viorica Dăncilă nu CEDEAZĂ: ”Mă gândesc să merg mâine la dezbaterea cu Iohannis”

Candidata PSD la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, Viorica Dăncilă, spune că se gândește să meargă la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, candidatul PNL, cu mai mulți jurnaliști și politologi.

„Mă gândesc să merg mâine la dezbaterea lui Klaus Iohannis”, a spus Dăncilă la TVR.

Dăncilă a mai spus că ea își dorește să fie „președintele celor de la PNL și al celor de la USR” și de asemenea, al celor care nu au votat cu ea.

Cu o zi în urmă, întrebată dacă va merge la dezbaterea de la BCU, Dăncilă spunea: „Nu știu încă. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect și responsabilitate, că în orice țară între candidații care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, cu nu știu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiți suntem? Îi sfidează pe români. Eu nu mi-aș permite niciodată să îi sfidez pe români, indiferent de culoarea politică. I-am ajutat pe toți românii, fără să îi împart în cei care o susțin pe Viorica Dăncilă și îi cei care o urăsc pe Viorica Dăncilă”, a spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

FLORAREASA
19 Noi 2019

Chilotareasa budigai nu se lasa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz