2019-10-17 23:55

Viorica Dăncilă: Nu fac nici un pas înapoi. Am o datorie față de români și față de Liviu Dragnea

 |  16:02
Viorica Dăncilă: Nu fac nici un pas înapoi. Am o datorie față de români și față de Liviu Dragnea

La primul miting electoral alături de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă le-a promis colegilor de partid că nu o să facă nici un pas înapoi, pentru că are „o datorie față de români și față de Liviu Dragnea”. Premierul a susținut la Botoșani un discurs liber, de aproape un sfert de oră, fără a-și mai citi discursul de pe foile de hârtie.

„Nu este ușor, nu-mi este ușor. Cred că am fost cel mai atacat premier de după 1989 dar nu am făcut și nu am să fac niciun pas înapoi, am o datorie față de români, față de țara mea, față de cei care cei care ne-au acordat această încredere, mă refer la președintele partidului, Liviu Dragnea, mă refer la conducerea partidului, mă refer la toate județele care m-au susținut”, a spus Dăncilă. Premierul a mai spus că a „învățat de-a lungul timpului să conjug verbul a construi”. „Au venit alții care au conjugat verbul a demola”, a spus ea cu țintă directă către opoziție.

"Îmi doresc ca împreună să mergem la guvernare până în 2020, iar în primul rând în 2019 să câştigăm alegerile europarlamentare şi să avem preşedintele României, un preşedinte PSD", a mai declarat Viorica Dăncilă la Botoşani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-19Parerea ta...

ANONIM
19 Apr 2019

SUNTETI FARAONII MOMENTULUI........
ANONIM
19 Apr 2019

IAR iohanus cu ai lui sunt hienele momentului :lasi ,prosti ,drogati ,homo si scarbe ....!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Apr 2019

fereasca Dzeu de mafia asta tziganeasco-bolsevica sa dispara toti duca-se pe pustii unde antzarcat mutu iapa
MAFIA PSD
19 Apr 2019

Iata cum a conjugat mafia psd verbul '' a construi ''. Inflatia a fost '' construita '' la cel mai ridicat nivel din Europa 5,6%. Roborul '' construit la cel mai ridicat nivel 3,27%. . Deficitul comercial a fost '' construit'' la 1,9 miliarde euro LUNAR. . S-A '' CONSTRUIT'' inchiderea a 37 000 de PFAuri. S-a '' construit'' MARIREA TAXELOR LOCALE LA MAXIM ISTORIC . S-A CONSTRUIT DISTRUGEREA PILONULUI 2 DE PENSII. S-A ''CONSTRUIT'' NEINDEXAREA PENSIILOR CU RATA INFLATIEI. S-A '' CONSTRUIT'' DISTRUGEREA JUSTITIEI , ECONOMIEI ( OUG 114 ) EDUCATIEI ( FARA MANUALE ) , SANATATEA CU SPITALE INSALUBRE. S-A CONSTRUIT IZOLAREA ROMANIEI IN EUROPA. S-A '' CONSTRUIT'' STATUL MAFIOT , CU LEGI PENTRU INFRACTORI. S-A '' CONSTRUIT '' UN GUVERN ANALFABET SI CORUPT IN FRUNTE CU HOTUL HOTILOR draKnea.
ANONIM
19 Apr 2019

Nu va comparati voi ,niste prosti nazi cu PSDul !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray