2020-07-14 04:37

Viorica Dăncilă: Nu-mi e teamă că voi fi schimbată. Cât a îndeplinit Guvernul din programul de guvernare

 |  13:19
Viorica Dăncilă: Nu-mi e teamă că voi fi schimbată. Cât a îndeplinit Guvernul din programul de guvernare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Bacău, că nu se teme că va fi schimbată din funcţie, totodată punctând că este normal ca partidul să monitorizeze activitatea guvernamentală.

''Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi'', a declarat Viorica Dăncilă, conform Agerpres.

Dăncilă a precizat că programul de guvernare a fost îndeplinit în procent de 73%.

''Cred că îndeplinirea programului de guvernare în procent de 73% este un lucru bun şi cred că va fi apreciat de partid. Avem o foaie de parcurs, avem obiective în programul de guvernare cu termene, fiecare ministru ştie termenele şi aşa cum cerem în teritoriu, ca pentru fiecare lucrare să existe o foaie de parcurs şi termene bine stabilite, şi pentru miniştrii cabinetului există aceeaşi abordare. În funcţie de îndeplinirea lor, vedem dacă un ministru pe portofoliul respectiv şi-a îndeplinit programul sau nu şi, bineînţeles, primul-ministru care conduce Executivul'', a mai precizat premierul.

Viorica Dăncilă a fost prezentă miercuri, la Bacău, unde a vizitat Insula de Agrement a municipiului, obiectiv finanţat şi cu fonduri guvernamentale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-22Parerea ta...

#HAILAVOT
22 Mai 2019

Da , du-te dracu de analfabeta , sluga gunoiului draknea. La Jilava cu voi toata mafia psd-alde , adunatura de HOTI SI LICHELE BOLSEVICE. ROMANI. !!! PE 26 MAI SA MERGEM LA VOT SA SCAPAM TARA DE ACEST CANCER psd-alde-udmr-minoritati. Sa votam cu totii la referendum DA PENTRU ELIBERAREA ROMANIEI SI EUROPEI DE MAFIA PSD-ALDE-UDMR. ## HAI LA VOT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz