2020-02-19 11:37

Viorica Dăncilă nu va da explicaţii în Parlament! Solicitarea USR a fost REFUZATĂ

 |  14:11
Viorica Dăncilă nu va da explicaţii în Parlament! Solicitarea USR a fost REFUZATĂ

Biroul Permanent a respins, joi, solicitările USR de a-i invita, în Parlament, pe şeful Executivului Viorica Dăncilă şi pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, deputatul PSD Georgian Pop, citat de Mediafax.

"(Solicitarea Grupului parlamentar al USR privind „Ora Guvernului" de a-l invita în Parlament pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader -n.r.) se suprapunea cu moţiunea simplă pe sănătate. Atunci rămâne la Ora Guvernului Anton Anton pe 14 mai. Şi Ora primului ministru este respinsă pe principiul că articolul 205 din Regulament spune că o dată invită grupurile parlamentare din opoziţie, următoarea dată poate să fie iniţiativa primului ministru şi atunci când o să vină din nou rândul opoziţie de a invita va fi prezentă doamna prim-ministru", a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Georgian Pop.

Biroul Permanent a respins şi solicitarea USR de a o invita în Parlament pe Viorica Dăncilă,în perioada 4-8 iunie, la dezbaterea cu titlul „Repetent la politica internă, premierul lui Dragnea se pierde şi în politica externă", pentru a prezenta rezultatele vizitei oficiale în Israel, procedurile urmate în pregătirea vizitei şi pentru a dezbate efectele acestei vizite asupra politicii externe a României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine