2020-04-07 10:14

Viorica Dăncilă, o nouă INVITAȚIE la dezbatere pentru Klaus Iohannis: ”O să îi trimit o scrisoare”

 |  16:49
Viorica Dăncilă, o nouă INVITAȚIE la dezbatere pentru Klaus Iohannis: ”O să îi trimit o scrisoare”

Viorica Dăncilă spune că luni sau marți îi va trimite o scrisoare oficială președintelui Klaus Iohannis pentru a-l chema la o dezbatere electorală, în care fiecare să spună ce "a realizat pentru români".

"Eu chiar de azi îl invit pe domnul Iohannis la o dezbatere unu la unu, o dezbatere în care în primul rând trebuie să vorbim despre ceea ce am realizat. Domnul Iohannis cât a realizat din ceea ce a promis, iar eu să spun ce am făcut cât am fost premierul României”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD, potrivit Mediafax.

Ea susține că președintele Klaus Iohannis are "obligația față de români" să participe la o dezbatere înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

"Da, voi face și un demers oficial. Îi voi adresa o scrisoare oficială domnului Iohannis. Azi (luni - n.r.), mâine (marți - n.r.) o să trimit și scrisoarea. Când dorește dumnealui. E o obligație față de români. Spunem ceea ce am realizat și ce ne propunem pentru perioada următoare”, a completat Dăncilă.

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că luni seara va avea loc, la sediul partidului, o ședință a echipei de campanie, iar când vor fi publicate rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale, va fi stabilită strategia de campanie, funcție de care Klaus Iohannis va participa sau nu la dezbateri cu Viorica Dăncilă. Klaus Iohannis, care a câștigat detașat primul tur al alegerilor, a fost criticat de toți principalii săi contracandidați pentru refuzul de a participa la dezbateri și a da interviuri în campania electorală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine