2019-11-19 06:18

Viorica Dăncilă, prima reacţie la învestirea Guvernului ORBAN: "Astăzi este o zi neagră pentru DEMOCRAŢIE"

 |  19:05
Viorica Dăncilă, prima reacţie la învestirea Guvernului ORBAN: "Astăzi este o zi neagră pentru DEMOCRAŢIE"

Viorica Dancila afirmă că astăzi este o zi neagră pentru democraţie, pentru că Iohannis a reuşit să-şi impună "locotenenţii" la Palatul Victoria.

"Am văzut astăzi în Parlamentul României încununarea tuturor manevrelor și jocurilor politice făcute de președintele Iohannis pentru preluarea puterii și pentru subordonarea Guvernului.

Astăzi s-a desăvârșit această operațiune ilegitimă de confiscare a puterii executive de către Președintele României, această dorință oarbă de a-și impune propriul Guvern pe care să-l poată comanda politic. 

Astăzi este o zi neagră pentru democrație, ziua în care președintele Iohannis, cel care a călcat Constituția României în picioare și a ignorat complet deciziile Curții Constituționale, a reușit să își impună locotenenții la Palatul Victoria.

Și vorbim inclusiv de oameni propuși la ministere cheie, care au fost respinși în mod rușinos la audierile din comisiile de specialitate, oameni menținuți la aceste portofolii într-un dispreț total față de instituția Parlamentului", a declarat Dăncilă.

Guvernul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

VIOREL
04 Noi 2019

Este neagra ziua de azi precum parul tau pe care l-ai vopsit contra sute de euro si te lauzi pe la babe ca esti naturala,o excroaca naturala ...asta da ,vei intra si tu la puscarie,corupto !
ZI NEAGRA PENTRU PSD
04 Noi 2019

Vom asista in curând la dispariția PSD-lui de pe scena politica .
JAVRA
04 Noi 2019

E neagra la curuuu tau
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray