2020-03-29 12:25

Viorica Dăncilă, prima reacţie la învestirea Guvernului ORBAN: "Astăzi este o zi neagră pentru DEMOCRAŢIE"

 |  19:05
Viorica Dăncilă, prima reacţie la învestirea Guvernului ORBAN: "Astăzi este o zi neagră pentru DEMOCRAŢIE"

Viorica Dancila afirmă că astăzi este o zi neagră pentru democraţie, pentru că Iohannis a reuşit să-şi impună "locotenenţii" la Palatul Victoria.

"Am văzut astăzi în Parlamentul României încununarea tuturor manevrelor și jocurilor politice făcute de președintele Iohannis pentru preluarea puterii și pentru subordonarea Guvernului.

Astăzi s-a desăvârșit această operațiune ilegitimă de confiscare a puterii executive de către Președintele României, această dorință oarbă de a-și impune propriul Guvern pe care să-l poată comanda politic. 

Astăzi este o zi neagră pentru democrație, ziua în care președintele Iohannis, cel care a călcat Constituția României în picioare și a ignorat complet deciziile Curții Constituționale, a reușit să își impună locotenenții la Palatul Victoria.

Și vorbim inclusiv de oameni propuși la ministere cheie, care au fost respinși în mod rușinos la audierile din comisiile de specialitate, oameni menținuți la aceste portofolii într-un dispreț total față de instituția Parlamentului", a declarat Dăncilă.

Guvernul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

VIOREL
04 Noi 2019

Este neagra ziua de azi precum parul tau pe care l-ai vopsit contra sute de euro si te lauzi pe la babe ca esti naturala,o excroaca naturala ...asta da ,vei intra si tu la puscarie,corupto !
ZI NEAGRA PENTRU PSD
04 Noi 2019

Vom asista in curând la dispariția PSD-lui de pe scena politica .
JAVRA
04 Noi 2019

E neagra la curuuu tau
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine