2020-02-19 11:43

Viorica Dăncilă PROMITE: Ce se întâmplă cu PENSIILE românilor

 |  19:22
Viorica Dăncilă PROMITE: Ce se întâmplă cu PENSIILE românilor

Premierul Viorica Dăncilă a dat asigurări, luni, că Pilonul II de pensii nu se va desființa, dar nu a exclus o eventuală modificare ulterioară a legislației referitoare la acesta.

Ea a repetat declarațiile din cursul zilei, și anume că ceea ce a apărut pe site-ul Guvernului a fost doar o propunere a Comisiei Naționale de Prognoză, și a spus insistent că nu va exista o hotărâre de guvern în acest sens. Numai că, și de data aceasta, emoțiile au împins-o pe Viorica Dăncilă să facă o nouă gafă: în loc să spună că nu este de acord cu propunerea Comisiei de Prognoză, a dat asigurări că Guvernul nu este de acord cu însăși existența Comisiei de Prognoză! Iată declarația:

„A fost o propunere a Comisiei Naționale de Prognoză, o comisie (sic! - n.r.) pe care noi nu o agreăm și nu am agreat-o și acest lucru este demonstrat și prin faptul că nu a fost o hotărâre de guvern care să facă referire la acest aspect. Cu siguranță acea hotărâre nu va fi agreată de Guvernul României”, a declarat premierul Viorica Dăncilă într-o conferință de presă susținută la Bacău.

Cristina Sbîrn, jurnalist Digi24: Deci excludeți orice fel de modificări la Pilonul II în acest an și în 2019?

Viorica Dăncilă: „Nu exclud, exclud faptul că am putea desființa Pilonul II de pensii, dar faptul că vom face analize, că vom vedea dacă este bine ca să avem o opțiune pentru Pilonul I sau Pilonul II din partea  cetățenilor,  acest lucru îl vom prezenta populației, dar nu vom desființa Pilonul II de pensie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-21Parerea ta...

ANONIM
21 Mai 2018

hai sictir cotoroanta vopsita . te iei dupa vilcov si stanescu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine