2020-06-01 09:24

Viorica Dăncilă promite MĂSURI drastice: ”Nu e oportun să dăm VINA unii pe alții!”

 |  19:17
Viorica Dăncilă promite MĂSURI drastice: ”Nu e oportun să dăm VINA unii pe alții!”

Premierul Viorica Dăncilă a avut marţi, la sediul MAI, o întâlnire cu şefii din minister. La finalul întânirii, prim-ministrul a declarat că le-a cerut acestora să se implice pentru a regla lucrurile. Dăncilă i-a cerut şi noului ministru interimar al Internelor să facă verificări privind modul de funcţionare al Inspectoratelor de Poliţie.

„Este necesară o analiză complexă a profesionalismului celor care sunt implicaţi în apărarea cetăţenilor. România nu e ţara criminalilor, a proxeneţilor, a violatorilor, nu voi lăsa să se lipească această etichetă.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Totodată, Viorică Dăncilă a spus că Guvernul va da o Ordonanţă de Urgenţă şi va cere convocarea Parlamentul într-o sesiune extraordinară.

„Am discutat despre acest tragic eveniment, despre măsurile care se impun dar şi despre ceea ce trebuie să facem pe viitor ca astfel de lucruri să nu se mai repete. Restructurare şi modificări legislative în modul de funcţionare al unor instituţii, dar şi modificări în ceea ce priveşte legislaţia care să pedepsească mult mai drastic astfel de fapte.”, a mai spus premierul.

Dăncilă a dat asigurări că se va implica personal şi a atacat opoziţia, dar şi pe Klaus Iohannis.

„Mă voi implca personal în eficientizarea modului în care instituţiile statului se raportează la cetăţeni pentru că este mai evident ca oricând ca sunt disfunctionalităţi.(...) Nu este oportun să dăm vina unii pe alţii. Nu aduce nimic bun, nu face decât să scindeze societatea. (...) Dacă vom ieşi cu declaraţii politice nu vom rezolva problemele. Trebuie să ieşim cu lucruri concrete.”, a mai spus Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30

In legatura cu acest articol...

UPDATE: Mihai Fifor, NUMIT Ministru interimar al Afacerilor Interne

PSD, retragere strategică în chestiunea modificării Codurilor penale. CIOLACU, șeful Camerei Deputaților: „Propun desființarea Comisiei speciale IORDACHE!”

Băsescu: Nu am nicio datorie faţă de STS. Riscă să fie preluat de guvern şi politizat

Dăncilă, înaintea CSAT: Grupul interinstituţional să se transforme în comandament dedicat, condus de Raed Arafat
Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
30 Iul 2019

voi nici in ceasul al 12-lea nu ati inteles ca poporul s-a saturat de asa ceva mocirla asta de dupa 1990..degeaba schimbati pe unul cu altul la ultimele alegeri ati cazut si o sa cadeti si mai rau.trebuia de mult sa se faca anticipate exact cum a fost in Grecia dupa europarlamentare
PROSTIA
31 Iul 2019

De ce suntem obligați sa citim aceste minciuni a unei femei lipsita de har ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine