2020-07-11 05:54

Viorica Dăncilă propune partidelor un PACT POLITIC. Ce va conține

 |  20:20
Viorica Dăncilă propune partidelor un PACT POLITIC. Ce va conține

Premierul Viorica Dăncilă propune, pe Facebook, partidelor să semneze un pact prin care să se angajeze că nu vor tăia salariile și pensiile românilor.

„Vreau ca oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile și pensiile, așa cum s-a făcut în guvernarea 2010-2012. Sunt prima care semnează acest pact, având credința că România trebuie să-și onoreze obligația de bază către cetățeni, aceea de a le asigura bunăstarea și un trai decent. Îmi asum în fața dumneavoastră acest lucru și aștept de la toți cei care vin și cer voturi să dea dovadă de același curaj al asumării, astfel încât, oricine ar ajunge la guvernare, măsurile de sprijin să fie continuate iar românii să nu mai fie niciodată sacrificați”, a scris, pe Facebook, Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a inițiat pactul Pro Europa pe care l-au semnat toate partidele parlamentare, mai puțin PSD și ALDE. De asemenea, Alianța USR-PLUS, prin Dan Barna și Dacian Cioloș, a propus partidelor semnarea unui pact pentru anticipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-13Parerea ta...

SCHIMB
14 Sep 2019

Ofer chiloti folositi pe o parte . Contra pempersi folosoti si spalati
ȚIGANII
14 Sep 2019

Linsul in cur oferit de către partidul PSD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz