2020-08-03 15:54

Viorica Dăncilă râde de planurile OPOZIŢIEI: Nu am nicio emoție privind moțiunea

 |  11:52
Viorica Dăncilă râde de planurile OPOZIŢIEI: Nu am nicio emoție privind moțiunea

Viorica Dăncilă râde în nas opoziției! Premierul Viorica spune că nu are „nicio emoţie” în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură anunţată de PNL, deoarece are încredere în colegii săi parlamentari.

„Nu am nicio emoţie, cred în colegii parlamentari, cred în votul românilor şi cred că atunci când vorbim despre democraţie trebuie să avem în vedere în primul rând votul românilor, care au votat o coaliţie de guvernare, care au desemnat un guvern care trebuie să pună în aplicare programul de guvernare. Nu am emoţii”, a spus Dăncilă, întrebată dacă are emoţii privind moţiunea de cenzură anunţată de PNL, potrivit Realitatea TV.

Premierul Viorica Dăncilă a facut acestă declarație la Vrancea, unde a inaugurat miercuri, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, un sistem modern de irigașii, în Haret.

Orban a declarat marți că liberalii vor discuta despre o eventuală susţinere a moţiunii de cenzură cu toate grupurile parlamentare. Liderul PNL preciza că moţiunea va fi depusă în această sesiune parlamentară şi că liberalii vor depune toate eforturile pentru că acesta să treacă în Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-30Parerea ta...

LEVST.
30 Mai 2018

cine nu ar rade, in special de cand Ro. a ajuns un circ ieftin, chiar si clown-ii care fac circul, rad unii de altii...Numai ca tot acest circ este suportat de romanii care realmente muncesc, nu cei care impanzesc administratia si politica romaneasca...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2018

de data asta sunt de acord cu LEVST,politica romaneasca e un circ facut de niste slugi mafiote
ANONIM
30 Mai 2018

NONVALORILE UMANE BATJOCORESC POPORUL ROMAN AFLAT IN ADORMIRE PROFUNDA................
ANONIM
30 Mai 2018

Sa mai rada si ea saracuta, ca in rest rad altii de ea. Nu degeaba i se spune GLUMA NEAGRA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz