2020-07-05 19:05

Viorica Dăncilă RECUNOAȘTE: ”Am dat și eu meditații la matematică”

 |  23:25
Viorica Dăncilă RECUNOAȘTE: ”Am dat și eu meditații la matematică”

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, luni seara, ca poate justifica fiecare dintre cele patru case pe care le detine, ea fiind noua ani europarlamentar. Dancila afirma ca situatia este diferita in cazul lui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit sa aiba "60.000 de ore de meditatii pe an ca sa poata justifica" cele sase case.

Candidatul PSD Viorica Dancila, spune ca exista diferente semnificative intre situatia imobilelor pe care le detine ea si cea a caselor presedintelui Klaus Iohannis.

"Este o mare diferenta. Eu nu mi-am facut casele din meditatii noi putem sa justificam fiecare casa, Klaus Iohannis ar fi trebuit sa aiba 60.000 de ore de meditatii probabil pe an ca sa poata justifica" a afirmat Viorica Dancila luni seara, intr-o emisiune electorala la TVR.

Viorica Dancila a dezvaluit ca si ea a dat meditatii copiilor unor prieteni, dar si unor copii "care nu aveau posibilitati", fara a cere bani. Fostul premier a spus ca meditatiile aveau loc in apartamentul sau din Videle si erau la matematica.

Ea a precizat ca apartamentul din Videle in care a locuit a fost cumparat dupa ce si-a facut rate la banca, apartamentul "micut" din Ploiesti este de la mama sa, iar a o a treia casa este mostenire de la parintii sotului.

In ceea ce priveste casa de la Predeal, Dancila a spus ca nu este finalizata pe interior.

"Noi suntem oameni modesti, nu suntem adeptii lucrului foarte luxos. Cred ca acest lucru a fost introdus in spatiul public pentru a face contrapondere. Toti oamenii cinstiti din aceasta, tara stiu ca cinci case, sase care, ca una a pierdut-o, nu pot fi luate din mediatii. Cate medicatii ai face. Eu mi-as dori sa dea reteta si sa vad cat mai multi profesori din Romania ca pot sa aiba aceasta, realizare. Dar cum asa ceva nu se poate...", a mai declarat Dancila.

In ceea ce priveste ceasul scump cu care a aparut, Dancila a spus ca nu este "in niciun caz de aur", ca acesta nu depaseste cinci mii de euro, refuzand sa spuna firma care l-a produs.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-18Parerea ta...

ÎNTREBARE DE 10 PUNCTE
19 Noi 2019

Daca dna"Dancila" este atât de grozava si atât de apreciata de către partidele politice , televiziunile nationale si private ,de catre milioane de oameni care sunt cu ochii bulbucați spre Ea. Ne punem cu toții următoarea întrebarea : De ce dna Dancila nu își folosește propria forța de a face propria ei campanie ?
ANONIMUS
22 Noi 2019

Pt. Ca este msi comod si gratis la prostit lumea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz