2020-05-27 03:22

Viorica Dăncilă RECUNOAȘTE: Ar fi vrut să plece comisar european

 |  18:31
Viorica Dăncilă RECUNOAȘTE: Ar fi vrut să plece comisar european

Viorica Dăncilă a declarat luni, în interviul acordat ziarului Adevărul, că ar fi vrut să plece comisar european, dar a rămas în țară ca să nu „zdruncine” încrederea colegilor. Premierul susține că președintele Klaus Iohannis ar fi fost de acord cu cele două propuneri trimise inițial, asta deși, într-o discuție informală cu presă, Iohannis a spus că i-a comunicat premierului că Rovana Plumb și Dan Nica sunt două propuneri „proaste”, care riscă să fie respinse.

„Am discutat cu președintele României prima dată când i-am spus despre cele două nominalizări (n.r. Rovana Plumb și Dan Nica). Acum, am luat în calcul cel de-al doilea nume. Nu mai aveam ce să spun din moment ce președintele și-a dat acordul. Știa despre acest lucru, putea să spună: nu sunt de acord”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă Președintele i-a comunicat că este de acord cu cele două propuneri, în condițiile în care Klaus Iohannis a susținut că i-a transmis Vioricăi Dăncilă că sunt două propuneri care ar putea fi respinse, Viorica Dăncilă a răspuns: „Președintele m-a întrebat: Credeți că sunt propuneri potrivite? Eu am spus da”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine