2020-05-25 18:30

Viorica DĂNCILĂ, replică pentru Codrin ȘTEFĂNESCU: „Trebuia să se facă scenarist…”. Ce spune despre existența unei „liste negre” în PSD

 |  14:11
Viorica DĂNCILĂ, replică pentru Codrin ȘTEFĂNESCU: „Trebuia să se facă scenarist…”. Ce spune despre existența unei „liste negre” în PSD

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, că nu există o listă neagră în PSD, aşa cum au afirmat unii social-democraţi care şi-au pierdut funcţiile.

„Nu există o listă neagră în PSD. Îi recomand domului Codrin Ştefănescu, cred că şi-a greşit meseria. Un scenarist era meseria care i se potrivea. Nu există o listă neagră. Aceste lucruri, ca să ieşi în evidenţă în spaţiul public cu ştiri, ne aduc în centrul atenţiei. Dar cred că aceste lucruri trebuie să înceteze şi să dăm dovadă de mai multă responsabilitate", a afirmat premierul la Brăila, potrivit Agerpres.

Viorica Dăncilă a explicat, apoi, care au fost motivele sancţionării de către CEX a lui Robert Negoiţă (primar al sectorului 3 şi vicepreşedinte al PSD) - suspendat şase luni din PSD, şi a lui Şerban Nicolae, care şi-a pierdut funcţia de lider al senatorilor PSD.

„Sunt o persoană care nu iubeşte conflictul şi întotdeauna am făcut apel către echilibru. Dar, în acelaşi timp, sunt o persoană fermă faţă de cine greşeşte faţă de partid. În momentul în care vii în spaţiul public şi spui că ai votat împotriva partidului tău şi ocupi funcţii cu sigla acestui partid în spate, înseamnă că joci necinstit faţă de colegii tăi, faţă de conducerea partidului şi acest lucru n-o să-l accept şi nici colegii mei nu o să-l accepte. În momentul în care ocupi o funcţie de primar pentru că ai fost votat de PSD, eşti vicepreşedinte al partidului ales de social-democraţi, nu poţi să ieşi public să spui că ai votat împotriva social-democraţilor. (…) Legat de domnul Şerban Nicolae, îl apreciez dar, în momentul în care se ia o decizie într-un for statutar, că ne place sau nu ne place, majoritatea este cea care decide. Şi atunci acea decizie trebuie aplicată…", a detaliat premierul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05Parerea ta...

ANTIMAFIA
05 Iul 2019

dancila hunor atila varga arestati au tranzactionat votul imputitului de ungur de la ccr in schimbul votului pentru infractori a completului de 3.codul administrativ schimbat la cererea gruparii teroriste udmr(probata deja).ccr trebuie desfiintata prin referendum.pnl =psd.vedeti ce declaratii face un dement de la pnl privind referendum pe desfiintarea ccr.rares bogdan in cardasenie cu voiculescu sge la carmen avram sclava dementa a gruparii de crima organizata.psd alde udmr..orban in cardesenie cu tariceanu si dancila la mentinerea lui isarescu la bnr.unul dintre groparii tarii.10 august.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine