2020-07-04 03:07

Viorica Dăncilă REVINE. Va candida din nou la Congresul PSD

 |  20:19
Viorica Dăncilă REVINE. Va candida din nou la Congresul PSD

Viorica Dăncilă a avut, luni, o primă ieşire publică după ce a fost mazilită de ceilalţi pesedisti în CEX-ul partidului. Ea a anunţat la România TV că vrea să candideze la Congresul PSD din februarie.

”Voi rămâne alături de PSD, voi rămâne alături de echipă, am preluat interimar OFSD, voi fi foarte implicată în programul PSD şi voi fi alături de noua conducere”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă va candida pentru şefia PSD, Dăncilă a negat: „Nu, nu voi mai candida. Am de gând să candidez în schimb la şefia organizaţiei de femei a PSD”.

Fostul premier a criticat apoi măsurile guvernamentale ale PNL.

”PNL schimbă oamenii, e politica lor. Au adus numai îngrijorări, am văzut un guvern care numai se împrumută. A împrumutat peste 8 miliarde, dublu faţă de cum ne împrumutăm noi, la dobânzi care au depăşit 12 puncte procentuale baza de împrumut.

E un guvern care îngroapă România în datorii. Trebuie să se mai împrumute încă 18 miliarde de lei pentru a acoperi deficitul de 4,5%. Declaraţiile iresponsabile ale ministrului de Finanţe au făcut ca leul să se prăbuşească, iar BNR să piardă peste un miliard de euro.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ELEGANTA
02 Dec 2019

Atunci când oamenii au abilități tehnice, au acces la Internet și înțeleg modul în care funcționează infrastructura de rețea și serverele, poate fi tentant să punem aceste cunoștințe într-un efect asupra lumii POLITICE. (Dna Dancila chiar te rugam sa te apuci iar de croșetat șosete)
HAHALERE
03 Dec 2019

Asta naste pe gura . Lucrator ci guts , tosta viata
WERNNER
03 Dec 2019

sa mori tu veorica?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz