2020-02-26 22:41

Viorica Dăncilă: România lasă o bază solidă pentru următorul capitol al construcţiei europene

 |  14:34
Viorica Dăncilă: România lasă o bază solidă pentru următorul capitol al construcţiei europene

Premierul Viorica Dăncilă apreciază că, prin deţinerea preşedinţiei Consiliului UE, România a reconfirmat că este "o voce puternică şi un partener serios, care lasă o bază solidă pentru următorul capitol al construcţiei europene".

"A fost un mandat marcat de performanţă, în care România şi-a dovedit puternicul ataşament faţă de valorile europene şi a lucrat pentru consolidarea marelui proiect european, pentru o Uniune a cetăţenilor, a libertăţilor, a eforturilor şi a forţelor noastre comune. Suntem mândri de rezultate şi ne dorim ca toţi românii să simtă această mândrie, pentru că ţara noastră a reconfirmat că este o voce puternică şi un partener serios, care lasă o bază solidă pentru următorul capitol al construcţiei europene", a scris Dăncilă, vineri, pe Facebook.

Vineri seară, la Ateneul Român, va avea loc un eveniment dedicat încheierii mandatului preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

IPOCRIZIA RO'
14 Iul 2019

Cui ii la Romania aceasta baza solida ? Industria romanească este pe nicăieri, Agricultura româneasca nu este româneasca. Laserul puternic de la Măgurele este un proiect international care finanțare romanească este așezată pe pioneze .( Cui ii la Corupția aceasta baza solida ? Pe aceasta tema s-ar fi putut discuta multe ) România nu pleacă nicăieri de pe aceste meleaguri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine