2019-11-13 22:45

Viorica Dăncilă s-a HOTĂRÂT: ”Merg la referendum!”

 |  21:00
Viorica Dăncilă s-a HOTĂRÂT: ”Merg la referendum!”

Premierul Viorica Dăncilă spune că vrea să meargă la referendumul din 26 mai, convocat de președintele Klaus Iohannis, deși nu crede că acesta are sorți de izbândă. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru Adevărul.

„ Eu cred că referendumul nu are niciun sorţi de izbândă. M-am uitat astăzi la întrebări. Eu vă spun că, într-un sat, într-o comună, nu se înţelege efectiv ce se vrea prin a doua întrebare. Este greu ca omul să fie interesat de ceea ce scrie acolo. Deci mi se pare că până şi întrebarea este neinspirată”, a spus ea.

Întrebată dacă merge la referendum, Dăncilă a răspuns: „Da, merg.”

Aceasta, deși mai mulți lideri social-democrați au spus că nu vor vota la referendum.

„Aş vrea să merg la referendum, dar vă daţi seama că şi eu sunt înregimentată politic, sunt preşedinte executiv al PSD. Dacă se va lua o decizie ca partidul să nu meargă, o voi urma. Dacă în partid se va lua această decizie, atunci este normal să o respect, ca să dăm dovadă de unitate în cadrul formaţiunii polititice”, a precizat premierul.

Citiți mai mult pe Adevărul.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis, braţ la braţ cu partidele, pe lângă CCR Toate partidele parlamentare s-au perindat pe la Cotroceni pentru a discuta pe marginea transpunerii în practică a rezultatelor referendumului din 26 mai. Mai mult, patru dintre ele – PNL, USR, Pro România şi PMP, au semnat un pact cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru pune în aplicare, în Constituţie, cele două întrebări de la referendum
17 Iun 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray