2020-08-15 23:48

Viorica DĂNCILĂ, schimbări în GUVERN pe ultima sută de metri

 |  20:25
Viorica DĂNCILĂ, schimbări în GUVERN pe ultima sută de metri

Potrivit unor decizii de ultimă oră semnate de prim-ministrul demis Viorica Dăncilă, noi schimbări de personal au loc la vârful unor instituții guvernamentale, cu doar o săptămână înainte de votul de învestitură al noului Guvern propus de PNL.

Astfel, în urma unei decizii a premierului, Liliana Mincă - dată recent afară din ALDE după ce a decis să rămână pe poziție, deși partidul a ieșit de la guvernare -, a fost eliberată din funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

Pe de altă parte, Mihail-Adrian Oprescu, fost prefect de Argeș și soțul deputatei PSD Simona Bucura, a fost detașat de pe funcția de inspector general de stat adjunct la Inspecția Muncii, pe cea de secretar general la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES).

Ambele decizii au fost publicate, luni seară, în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-28Parerea ta...

CE SA CERI ?
28 Oct 2019

Prosta României.
ADIO
28 Oct 2019

5 zile în plus cu Dăncilă ?
PERECHE DE CAPUSE
29 Oct 2019

PARTIDELE O GASCA DE PRIVELIGIATI . ASA SA DISTRUS IMPERIU ROMAN . PATRICIENI PE VIATA . DISTRUGE TI TARA . SA RAMINA NUMAI PARLAMENTARI SI TIGANI
NEAGOE
05 Noi 2019

A ACCEPTA ASA CEVA INREGIMENTEAZA IN TURMA NATIEI DE AVORTONI...! ASA ATI TRAIT,ASA VETI MURI, TACAND, DORMINDU-VA SOMNUL RATIUNII,O VIATA DE SLUGOI VESNIC...SA FIM REALISTI, NATIA ROMANA ESTE CEA MAI TOXICA SI ANTINATIONALA CUNOSCUTA..! AU SCAPAT TARFELE SI NEHALITII IN 89' IN ''LUCERNA'' PLAIULUI INCAT CHIAR ESTE CREDIBIL CA NU SE POATE FACE CEVA DE BINE PENTRU ROMANIA DECAT EXCLUZANDU-I PE ROMANI DIN VIETILE LOR...! SI NIMENI NU MAI POATE FI CREDIBIL,CUM CA AU VENIT ALTII SA NE IA TARA , REALITATEA NU ESTE CA ''NU NE VINDEM'' CI CA AM VANDUT TOT,INTR-O POLITICA LA NIVEL DE STAT UNDE S-AU AJUNS DOAR FECALELE,SCARNAVIILE,PUTORILE,AVORTONII NEAMULUI PROST ROMANESC DIN VEACURI ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz