2020-02-26 22:35

Viorica Dăncilă se ÎNTÂLNEŞTE cu Papa Francisc la Palatul Apostolic din Vatican

 |  13:18
Viorica Dăncilă se ÎNTÂLNEŞTE cu Papa Francisc la Palatul Apostolic din Vatican

Prim-ministrul Viorica Dăncilă îşi începe vineri vizita la Vatican, cu o întâlnire cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, informează Biroul de presă al Guvernului.

Şefa Executivului va fi primită în audienţă de Papa Francisc, vineri dimineaţa, la Palatul Apostolic din Vatican.

Ulterior, prim-ministrul va avea o întrevedere cu Pietro Parolin, cardinal secretar de stat al Sanctităţii Sale. Agenda premierului cuprinde şi un dejun oficial oferit de Viorica Dăncilă în onoarea lui Pietro Parolin.

Vineri după-amiază, Viorica Dăncilă va efectua o vizită la Ordinul Suveran de Malta, unde va avea o întâlnire cu Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran de Malta.

Întâlnirea va fi urmată de convorbiri în plenul celor două delegaţii şi de ceremonia de semnare a Acordului de cooperare între Guvernul României şi Guvernul Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rhodos şi Malta.

Programul premierului Dăncilă

10.30Primirea în audiență a premierului Viorica Dăncilă de către Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc(Palatul Apostolic din Vatican)11.15Întrevedere cu E.S. Pietro Parolin, Cardinal Secretar de Stat al Sanctității Sale(Palatul Apostolic din Vatican)13.00Dejun oficial oferit de premierul Viorica Dăncilă în onoarea Cardinalului Secretar de Stat al Sanctității Sale, E.S. Pietro Parolin16.00Vizită la Ordinul Suveran de Malta. Întâlnire cu Alteța Sa Eminentisimă Frà Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, Principe și Mare Maestru al Ordinului Suveran de MaltaConvorbiri în plenul celor două delegații Ceremonia de semnare a Acordului de cooperare între Guvernul României și Guvernul Ordinului Suveran(...)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-11Parerea ta...

COADA DRACULUI
11 Mai 2018

CE DRACU SECRET DE STAT ? BARBASU ESTE MARE DIRECTOR LA OMW - POTROM . LA NOI TRADAREA ESTE IN FAMILIE SI IN GASCA DE PARTID .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine